HellO, WOrld!

 

Tocmai a inceput Cyber Monday, insa eu sunt mult mai nerabdator sa vina ziua de Miercuri. De ce, doar tocmai a trecut si Black Friday, o sa-mi spuneti. Ce se intampla Miercuri? Well, eu zic sa ne concentram mult mai atent asupra ofertelor de Creative Wednesday, sau mai bine zis ale celor care participa la Miercurea Mintilor Creative. Sunt super incantat sa descopar (ca orice antreprenor aflat la inceput de drum), ca exista companii mari care le intind o mana de ajutor celor care viseaza sa isi dezvolte si ei o afacere pornind de la pasiunea lor. UniCredit face asta de ceva vreme deja, iar acum a lansat acest proiect minunat destinat antreprenorilor: Miercurea Mintilor Creative. Pe 29 Noiembrie, peste 185 de business-uri din zona creativa se intalnesc cu publicul (online si offline), ofera promotii speciale, au loc lansari de produse si alte evenimente, totul in sprijinul produselor si serviciilor 100% Made in Romania. Sunt implicati designeri de moda, dar si de obiect, creatori de bijuterii, spatii artistice, galerii, bistrouri si cafenele, producatori de cosmetice, intr-un festival de cumparaturi ce dureaza doar o zi. In sprijinul acestui proiect vine si MasterCard, astfel incat orice cumparatura facuta cu un card cu sigla lor & Unicredit, de la oricare din participantii la Miercurea Mintilor Creative, va poate aduce un premiu de 1000 Euro! Va astept si eu pe shop-ul meu online, TheStoriesofO.ro, cu reduceri de 20% la toate produsele, fie ca vorbim de colectiile de tricouri si accesorii pe care le-am realizat impreuna cu Marina Moldovan, de la Skin Deep, fie de papioanele si butonii din colectiile create impreuna cu Madalina Spirleanu.

Ovidiu Muresanu The Stories of O.

De altfel, oferta aceasta speciala o sa o gasiti si in Molecule F Concept Store, care s-a alaturat proiectului MMC, si m-am bucurat ca o multime dintre designerii de pe platforma lor au miercuri preturi speciale pentru cei care viziteaza magazinul din Promenada. Adelina Ivan, Irina Marinescu, Skin Deep, Andra Andreescu, Morodan X RD Styling au de asemenea oferte speciale atat la showroom, cat si online, iar multe din bistrourile si cafenelele mele preferate au aderat si ele la acest proiect: Artichoke Coffee Shop, J’Ai Bistrot, Lente, Fix Me A Drink, Beans&Dots, Delicii Gelato etc, va asteapta miercuri cu preturi sau oferte speciale. Puteti sa faceti o vizita miercuri si pe La Eclectico Studio, de unde eu mi-am achizitionat o multime de decoratiuni vintage minunate, sau sa treceti pe la Loot, unde au, de asemenea, unele din cele mai frumoase lucruri pentru casa pe care le gasiti in Bucuresti.

Ovidiu Muresanu Artichoke

Ovidiu Muresanu Adelina Ivan

FullSizeRender-2B-55-

Ovidiu Muresanu Eclectico Studio

Andra Andreescu

Toate detaliile despre acest proiect le gasiti chiar pe site-ul MiercureaMintilorCreative.ro, unde puteti descoperii toate business-urile inscrise, dar si ofertele speciale de care puteti beneficia pe 29 Noiembrie. Site-ul este bine structurat pe categorii de industrii creative: Moda, Design, Accesorii, Spatii Artistice si galerii de arta, Lifestyle, Cosmetice, iar tot acolo gasiti si o harta a locatiilor celor pe care va indemn sa ii vizitati miercuri. Desigur, m-as bucura tare daca ati ajunge si pe shop-ul meu online, TheStoriesofO.ro, pentru a beneficia de reducerile de 20% pe care le ofer special de Miercurea Mintilor Creative. Va astept cu drag!

Miercurea Mintilor Creative The Stories of O.

LOve,

O.