HellO, WOrld!

 

Ce ar fi lumea fara bagaje? Ar fi mai mica si mai trista, va spun eu. Si in nici un caz nu ar arata asa cum o stim. Pai daca nu si-ar fi facut Columb bagajele cum trebuie in 1492, credeti ca mai descoperea America? Nu, ca nu ar fi reusit sa ajunga asa departe. Asa si noi, cand ne hotaram sa plecam undeva, prima intrebare e: Ce ne punem in bagaj? Asta fac si eu, chiar daca in ultimul timp am invatat sa calatoresc din ce in ce mai light. Cu toate astea, cand am o multime de sedinte foto de pregatit si nenumarate outfituri de luat cu mine in calatorii, e foarte important sa le stiu pe acestea in siguranta.

Ovidiu Muresanu In Bagaj 9

Ovidiu Muresanu In Bagaj 5

Ovidiu Muresanu In Bagaj 6

Ovidiu Muresanu In Bagaj 1

Ovidiu Muresanu In Bagaj 7

Ovidiu Muresanu In Bagaj 8

Ovidiu Muresanu In Bagaj 2

Am o relatie asa de stransa cu bagajele mele (doar mergem in toate vacantele impreuna, si avem o multime de aventuri), incat le-am pus si nume, ca unor adevarati companioni de calatorie. Si asta inseamna ca imi doresc intotdeauna sa am langa mine niste bagaje in care sa am incredere. Si nah, ce anume poate sa iti inspire incredere, daca nu niste trolere facute de o firma germana? Care se mai si numeste Titan, pe deasupra. Arata foarte bine, sunt super ergonomice si rezistente, iar eu le consider  perfecte. Din fericire, de anul trecut ele sunt disponibile si in Romania, pe site-ul InBagaj.ro .

Stiu, v-am facut sa va ganditi la vacante,desi suntem abia in Februarie. Dar ce am invatat in ultimii ani, in care am calatorit foarte mult, a fost ca vacantele nu depind de vreun anotimp anume, ci sunt o stare de spirit. Una in care te simti bine. Oricand.

 

 

LOve,

O.

 

Photography:  Dani Radu
Hair Style: Robert Both Studio
Outfit: H&M suit & trench, COS shirt, Geox shoes, Mykita sunglasses