“Love what you do and do what you love. Don’t listen to anyone else who tells you not to do it. You do what you want, what you love. Imagination should be the center of your life.”  Ray Bradbury

 

HellO, WOrld!

 

Yes, it’s good to be me! Mai ales acum. Pentru ca din toate visele posibile, am ales unul, si uite ca el se implineste zi de zi. Si inca nu-mi vine sa cred. Pentru ca toata aventura asta a lui O. in lumea bloggingului este o sursa continua de mirare si de bucurie pentru mine.

Ovidiu Muresanu By The Sea Ovidiu Muresanu By The Sea

Ovidiu Muresanu By The Sea

De multe ori, ma trezesc clipind de mai multe ori pentru a fi sigur ca nu visez. Si n-o sa va vina sa credeti, dar mi se intampla din ce in ce mai des. Iar pentru asta trebuie sa va multumesc voua, fara de care niciunul din proiectele mele nu ar fi existat. Cum nici O., nu cred ca ar mai fi fost. Dar uite ca astazi e imprimat pe un tricou superb din colectia By The Sea, pe care am realizat-o impreuna cu draga mea prietena, Ioana Ciolacu. Da, Ioana Ciolacu care a lucrat impreuna cu Stela McCartney si care isi prezinta colectiile la Berlin Fashion Week, unde a fost remarcata de Vogue.

 Nici nu va dati seama cat de happy sunt ca toate astea chiar mi se intampla. Asa ca ii dau dreptate lui Ray. Cred din ce in ce mai mult ca visele chiar se implinesc. Trebuie doar sa-l alegi pe tau. 

Aveti o vara intreaga inainte, cateva weekenduri fierbinti pe malul marii, in care sa visati la ce va doriti cu adevarat. Eu mi-as dori sa o faceti imbracati intr-un tricou Monterosso. Va spun eu, poarta noroc! 

LOve,

O.

 

The Project Friday is in LOVE with O. it’s realized with the special support of Molecule F, and it’s a tribute to Romanian designers

Photography: Serban Gheorghiu
Hair Style: Robert Both Studio

Outfit: Monterosso TShirt from The Stories of O. X Ioana Ciolacu By The Sea capsule Collection, available on Molecule F, H&M shorts, Christian Dior sunglasses available in selected OPTIblu stores.