HellO, WOrld!

 

Ovidiu Muresanu World

Ovidiu Muresanu World

Ovidiu Muresanu World

Ovidiu Muresanu World

Ovidiu Muresanu World

Ovidiu Muresanu World

Ovidiu Muresanu World

OK, e Black Friday azi. Banuiesc ca aveti ochii rosii deja de la stat cu ochii in ecran si cautat cele mai tari oferte la telefoane, plasme, gadgeturi, haine, vacante, tablete, echipamente de sport, ochelari de soare, zboruri, mancare pentru animale, carti, abonamente la gym etc. Da, azi totul e la pret redus! Sper ca ati reusit sa va cumparati tot ce v-ati pus pe lista. Daca nu, stati linisiti, si maine e Black Friday. Chiar si luni e Black Friday. Sau peste o luna. Pentru ca la noi Black Friday pare ca nu se termina niciodata, asa de inventivi suntem la capitolul promotii.

Anyway, orice ati dori sa va cumparati azi, cumparati cu cap. Si daca nu reusiti sa va cumparati azi gadgetul sau outfitul mult visat, nu e panica, man! Si maine e o zi.

 

LOve,

O.

The Project Friday is in LOVE with O. it’s realized with the special support of Molecule F, and it’s a tribute to Romanian designers.

Photography: Sebastian Florea
Hair Style: Robert Both Studio
Outfit: Crepe Black Collar bomber jacket, available on Molecule-F, Zara shirt & Trousers, Selected Homme shoes, Italia Independent sunglasses, available in selected OPTIblu stores