Ce weekend! Vreme perfecta, oameni frumosi, un loc de poveste si un line-up extraordinar, toate la Summer Well 2013, o editie de vis, unde am adunat o multime de amintiri. Mi s-a parut ca sambata si duminica s-au concentrat pe Domeniul Stirbey toate energiile bune si am trait acolo o multime de momente magice. Ca sa va faceti o impresie despre cum a aratat povestea Summer Well 2013, am ales cateva fotografii, din albumul meu de festival.

Bratara festivalului si tatuajul temporar cu nota muzicala (o idee excelenta a celor din echipa Orange)
Hot spotul meu favorit pe perioada festivalului – Prosecco Bar-ul din superba dubita Citroen. Aici cu prietena mea Mikaela, ea savurand un pahar de prosecco, eu un Hugo Spritz
Eugene McGuiness in concert
Lume frumoasa la concertul lui Michael Kiwanuka
Euphoria, Take My Hand – Glasvegas in concert
Si climaxul serii de sambata, concertul celor de la The XX . AICI puteti vedea o secventa filmata in concert, iar AICI, clipul piesei.
Pentru duminica am ales un nou tatuaj. Aici la concertul celor de la Spector.
Locul magic unde se intampla Summer Well
Everything Everything si al lor Torso Of The Week in concert, AICI
Show-ul celor de la ENRA a fost senzational, combinatia de dans cu proiectia digitala a fost unul dintre momentele mele favorite din festival.
Finalul serii de duminica a fost electrizant, cei de la Suede facand un show minunat
Suede in concert
Brett Anderson, absolut superb aseara, in concert. Puteti vedea si voi care a fost atmosfera AICI

Asa cum v-am spus, Summer Well a fost si anul asta o poveste frumoasa. Pe care sper sa o rescriem din nou, la anul. Farewell, Summer Well!