Hello, Summer Kids!

I wear a H&M SS 2014 outfit, Nike Free Run 4.0 running shoes, Ray Ban sunglasses

Cred ca stiti deja ca sunt un  gym freak. De aceea, intotdeauna cand plec intr-o vacanta, imi pun intrebarea ce o sa fac cu programul meu de sedinte de fitness, care se va narui intr-o saptamana de stat la plaja si mancat toate prostiile la ore imposibile. Insa depaseam repede momentul si imi spuneam ca la metabolismul meu de tigru nu prea are sens sa imi fac griji. Un kilogram sau doua in plus nu prea conteaza si o sa recuperez la intoarcere. Well, nu e chiar asa.
Mi-am dat seama ca e al naibi de greu sa imi revin dupa o saptamana de leneveala. Nu mai pot face nici jumatate din exercitiile pe care Alex, antrenorul meu, mi le pregateste, ma vait dupa doua reprize de flotari si abia mai respir, cu limba scoasa de o jumatate de metru. Nu ma mai recunosc, imi vine sa injur toate zilele in care m-am indopat cu inghetata si am baut zeci de cocktailuri. Ok, o sa spuneti, dar nu asta e vacanta? Ba da, e.
Dar asta nu inseamna ca dimineata sau seara, nu ati putea sa faceti putina miscare pe plaja, in aer liber. Si nu ma refer la dansul pe plaja, desi ajuta si el la mentinerea tonusului muscular. Nu, eu va recomand sa alergati pe plaja sau pe faleza, sa gasiti niste scari pe care sa faceti niste exercitii simple, sa jucati volei (in apa sau pe plaja). Eu am facut asta in ultima mea vacanta si rezultatele s-au vazut. In afara de faptul ca aveam multa energie decat de obicei, m-am simtit mult mai bine (asta si pentru ca   toxinele acumulate in noptile nedormite s-au evaporat ca prin minune, facand sport).

Cum arata programul meu fitness in vacanta:

10 minute alergare usoara
3 seturi de genuflexiuni
3 seturi de flotari
3  seturi de fandari
3 seturi de flotari la banca pentru triceps (sunt sigur ca gasiti o banca sau niste trepte pe care sa va sprijiniti).
3 seturi de abdomene
stretching

E un program usor, pe care puteti sa-l adaptati in functie de forma voastra fizica (numarul de exercitii pe set il alegeti voi). Important insa este, cand faceti toate aceste exercitii, sa va hidratati intens.

Arrivederci!

PS. Fotografiile au fost facute in Tel Aviv, in urma cu o luna, cand razboiul inca nu incepuse. Un razboi pe care nu-l inteleg si care mi se pare, la fel ca orice alt razboi, crud si fara sens.

#stopthewar