HellO, World!

Life is a neverending party! More or less, insa cele mai memorabile momente din viata noastra sunt marcate cu o petrecere de neuitat, nu-i asa? De la botez, la absolvirea liceului, prima dragoste, jobul cel nou, o noua dragoste, casatoria si primul copil, toate sunt insotite de petreceri ce fac istorie. Istoria noastra, cel putin. Dar care sunt cu adevarat petrecerile de neuitat? Acele #partyforhistory la care visam tot timpul? Petreceri la care, doar daca am avut noroc in viata, am avut acces?

Petreceri unde doar cei alesi reusesc sa intre, despre care vorbeste toata lumea si care nu se uita niciodata. Adevaratele petreceri demne de titulatura #partyforhistory, asa cum erau cele organizate de tinerii britanici din generatia post-war morning colors, cunoscuti sub titulatura The Bright Young Things.

Iar dintre ei, cel mai creativ, cel care intrupa insusi spiritul petrecerilor ce rasunau in toata Londra, era Eddie Tatham, the bright creator mind al J&B Rare – a blend of the purest old scotch wiskies – cel care s-a luptat cu prohibitia si a invins-o. Pentru ca Eddie Tatham a reusit sa devina vocea generatiei sale, o generatie hedonista, ce se bucura la maxim de libertatea de dupa razboi, prin petreceri cum nu s-au mai vazut. Iar mintea creativa ce a facut pasul de la creator de #partyforhistory la curator de #partyforhistory este chiar Eddie Tatham.  Cel cu care o sa va puteti intalni pe 22 Noiembrie! Nu e o veste tare asta?
Pentru ca pe 22 Noiembrie, la Cocor, Eddie concentreaza cele 33 de luni de petreceri salbatice din Studio 54 intr-o singura seara oferita de J&B. Asa ca nu ramane decat sa sperati ca veti avea si voi acces la cea mai tare petrecere din istorie, a real #partyforhistory unde doar invitatii alesi se vor intalni cu Eddie Tatham si the RARE crowd.

So, if you are not yet on the list, DO SOMETHING!
Intra in aplicatia J&B #partyforhistory pe Facebook si castiga-ti dreptul de a te intalni cu Eddie Tatham!
Pe 22 Noiembrie, la Cocor, se scrie istorie! Fii si tu acolo, la the next #partyforhistory !

See you there!
O.