HellO, WOrld!

 

H&M lansează astăzi una dintre cele mai impresionante campanii ale anului, For Every Victory, ce debutează cu un clip video care evidenţiază puterea insuflată de sport și de ȋncrederea ȋn sine pentru transformarea propriei vieţi. Cred ca sportul, mai ales anul acesta, care este unul olimpic, are puterea nu doar sa ne aduca impreuna, dar sa si ne ajute sa depasim o multime de prejudecati. Si astfel, sa ne cunoastem mai bine, iar in ochii nostri lumea sa fie mai frumoasa, tocmai prin diversitatea ei. Aceasta este forta sportului pe care umaresc sa ne-o arate prin clipul campaniei For Every Victory cei de la H&M. Importanta victoriei in lupta cu tine, care devine mult mai importanta decat un titlu olimpic. Desi, asa cum o sa vedeti in clip, lupta asta te poate aduce chiar acolo, pe podium. Pe primul loc.

Caitlin Jenner

Caitlyn Jenner

“Cred cu tărie ȋn schimbarea pozitivă pe care o aduce sportul ȋn viaţa noastră. Este o onoare să fac parte din campania For Every Victory , deoarece ȋmi amintește de curajul și determinarea oamenilor din ȋntreaga lume, care aleg să fie autentici și să depășească orice obstacole care ar sta ȋn calea reușitei lor,” declara Caitlyn Jenner, fostă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, proba decathlon, care a luptat ȋn ultimele decenii pentru propria sa identitate.

În spotul pentru campania For Every Victory mai apar și sportivi precum Chelsea Warner, gimnasta care nu a permis niciodată sindromului Down să ȋi ȋncetineascăprogresul; surfer-ul Mike Coots, care a revenit ȋn competiţii deși și-a pierdut un picior ȋn urma atacului unui rechin, sau pugilista Namibia Flores, care și-a urmat visul ȋntr-un sport considerat exclusiv pentru bărbaţi.

Alături de ei, ȋn campanie apare și echipa de rugby King Cross Steelers, ai cărei membri aucontribuit la schimbarea percepţiilor referitoare la orientarea sexuala ȋn domeniul sportiv; o echipă feminină de skate care consideră sportul practicat ca fiind un limbaj universal și o formă de exprimare a creativităţii personale și Jose Aballi care nu a permis niciunui obstacol să stea ȋn calea obiectivului pe care ȋl are, și anume acela de a deveni un jucător de baseball profesionist.

Kings Cross Steelers

King Cross Steelers

 

Chelsea Werner

Chelsea Werner

Mike Coots

Mike Coots

 

Here is the video:

Colectia este disponibila de azi in magazinele H&M si online pe HM.com, ea fiind dezvoltată în colaborare cu echipa olimpică a Suediei.  „For Every Victory este o colecție despre performanță și stil, iar contribuția echipei olimpice a Suediei a fost una valoroasă în procesul de creație. Rezultatul îl constituie articolele tehnice de sport foarte moderne, care pot fi purtate de către oricine”, spune Pernilla Wohlfahrt, Director de Design și Creație la H&M.

 

LOve,

O.