HellO, WOrld!

 

E dimineata pe strazile pline de energie ale New York-ului, iar Adut Akech asteapta sa fie fotografiata de Christian MacDonald, intr-o rochie lejera, cu un print spectaculos in alb negru, si cu o tusa de rosu. E shootingul pentru noua colectie H&M Studio pentru Toamna/Iarna 2019, colectie ce este intitulata “Realismul Magic”.

HMStudio1

HMStudio7

 

 

HMStudio 6

HMStudio 4

 

HMStudio

HMStudio2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inspirata de dramatismul spiritualitatii feminine, colectia cuprinde o serie de taieturi fine, rochii din matase si tricotaje clasice. Piesele cheie sunt reprezentate de catre paltonul din lana cu accent pe umeri, pantalonii de piele, vesta matlasata cu puf si cizmele lungi bicolore. Paleta de culori tomnatice cu accente de burgundy, verde si maro se combina cu printuri subtile inspirate de campurile magnetice. Look-ul meu favorit este cel de mai jos: camasa lunga cu fente combinata cu pantalonii negri si cizmele bicolore.

HMStudio5

Colectia H&M Studio AW19 va fi disponibila incepand cu 5 Septembrie, in magazinul branului din Baneasa Shopping City, dar si online.  Pana atunci, puteti sa vedeti toate piesele colectiei, dar si preturile, pe site-ul H&M.

 

LOve,

O.