HellO, WOrld!

 

Evident, o sa merg la plaja. Nimic senzational in asta, nu-i asa? Insa acum vine surpriza. Voi merge la plaja in Mamaia! Pentru ca am descoperit aici un loc de o frumusete aparte, de o eleganta desprinsa din clasicele filme italiene ale anilor ’60. Si nici nu are cum sa fie altfel, pentru ca, pe perioada verii, Casa di Peroni se muta la mare. Iar eu am fost printre norocosii invitati la petrecerea de deschidere a celei mai frumoase plaje de pe litoral. Casa di Peroni a Cafe del Mar este locul la care visam de mult timp, iar acum stiu ca vara asta o sa am unde sa ma retrag in weekendurile fierbinti ce ne asteapta. Mai ales ca sunt sigur ca aici o sa intalnesc o multime de prieteni, pe care m-am bucurat sa-i regasesc si la petrecerea de inaugurare a acestui loc de poveste. Sau mai bine spus, de film, pentru ca seara a parut desprinsa din celebrul La Dolce Vita a lui Fellini.

 

Ovidiu Muresanu Casa di Peroni

Impreuna cu superba Laura Lazar

 

 

Ovidiu Muresanu Casa di Peroni

Ovidiu Muresanu Casa di Peroni

My friends are the best!

 

Ovidiu Muresanu Casa di Peroni

Ovidiu Muresanu Casa di Peroni

Ovidiu Muresanu Casa di Peroni

Ovidiu Muresanu Casa di Peroni

Ovidiu Muresanu Casa di Peroni

Invitata speciala a serii a fost Peroni Piccola, noua sticla lansata de brand, care are un design elegant, perfect pentru o petrecere eleganta pe malul marii. Ne-a placut atat de mult atmosfera, incat am dansat aici pana tarziu in noapte, promitandu-ne ca o sa revenim cat de curand, si cat mai des. Pentru ca da, vestea buna e ca pana pe 31 August, la Casa di Peroni a Cafe del Mar vor avea loc nenumarate petreceri, dar si expozitii de design sau  evenimente culinare, astfel incat toti ce vor ajunge aici vor fi incantati de rafinamentul experientelor de care se pot bucura pe cea mai frumoasa plaja din Mamaia.

Daca va doriti o vara efervescenta ca o petrecere in stil italian, puteti sa sa aflati mai multe detalii despre evenimentele ce urmeaza sa se intample la Casa di Peroni a Cafe del Mar pe pagina de facebook Peroni Nastro Azzuro sau pe blogul Diario.  Sper sa ne revedem acolo!

Ci vediamo presto!

LOve,

O.

 

Photography: Serban Gheorghiu
Hair Style: Robert Both Studio

Outfit: Calvin Klein shirt, H&M trousers, ALDO shoes, Cutler&Gross glasses, available in selected OPTIblu stores.