HellO, WOrld!

 

Inca nu-mi vine sa cred! Sunt mai bine 8 luni de cand nu am mai pus piciorul intr-un avion, n-am mai zburat, n-am mai auzit semnalul de pus centurile, n-am mai asteptat dupa bagaje, n-am mai fost intr-o vacanta!! And I need a holiday! Dar va mai dura pana voi face asta din nou. Sper ca macar in Septembrie lucrurile sa revina la normal si sa pot zbura in conditii cat mai similare cu cele de dinainte de pandemie.

Stiu ca sunt destinatii turistice care functioneaza, si ma bucur ca sunt oameni care pleaca deja in vacante, pentru ca e si perioada traditionala din an cand putem face asta. Eu insa nu am fost niciodata fanul inghesuielii turistice din lunile iulie si august, cu atat mai mult in conditiile atat de ciudate de anul asta, asa ca prefer sa astept toamna pentru noi calatorii. Intre timp am facut niste poze fix pe Bulevardul Unirii, imaginandu-mi ca sunt intr-o gradina luxurianta din Bali. E suficient de verde incat sa para de acolo, nu?

Ovidiu Muresanu Holiday

Ovidiu Muresanu Holiday

Dar cum in adevaratul Bali nu cred ca voi ajunge prea curand, desi era in plan pentru partea a doua a anului, o sa va spun locurile in care sper sa reusesc totusi sa ajung in 2020:

Grecia – orice insula, cu cat mai putin turistica, cu atat mai bine. Am fost acum cativa ani in Atena si de acolo am luat pur si simplu un ferryboat pana pe prima insula. Nu auzisem de ea, dar vreau sa va spun ca era de vis. De asta cred ca in Grecia nu prea ai cum sa gresesti, chiar daca alegi ca destinatie oricere insula, la intamplare.

Sudul Italiei – aici nu am fost niciodata, asa ca tineti-mi pumnii, tare as vrea sa vad odata Sicilia. Inainte de a iesi din criza, italienii promiteau pentru vizitatorii Siciliei niste bonusuri financiare. Nu stiu daca mai sunt valabile, dar o sa cercetez si va anunt. I want my Sicilian holiday, this year, please!

_MG_4151-1

Ovidiu Muresanu Holiday

_MG_4109-1

Ovidiu Muresanu Holiday

Ultima pe lista mea e Viena, de care mi-e incredibil de dor. Din pacate, Austria a fost printre primele tari care a pus restrictii Romaniei dupa cresterea numarului de cazuri de Covid din ultimele zile. Pe de o parte ma bucura asta, pentru ca alesesem Viena tocmai pentru ca mi se pare o destinatie safe in aceasta perioada. Din pacate insa, intre timp, noi nu mai suntem aia safe pentru ei.

Sper totusi ca lucrurile sa revina la normal cat mai repede, dar pentru asta, va rog: purtati masca in interior si in locurile aglomerate, respectati distantarea sociala si spalati-va pe maini. Nu e nevoie de mai mult. Si am demonstrat deja ca putem face asta, de ce nu am putea sa o facem din nou? Hai, nu e asa greu!

Pentru ca toti ne dorim niste vacante cat mai frumoase, nu-i asa? Si niste joburi la care sa ne intoarcem din vacanta, as adauga eu.

 

LOve,

O.

 

Photography:  Ionuț Gighileanu
Hair Style: Robert Both Studio  

Outfit: Franklin & Marshall shirt, H&M Conscious trousers, Dior sunglasses, Birkenstock shoes.