HellO, WOrld!

 

Suntem impreuna de 4 ani si ne intalnim aici aproape in fiecare vineri. Dar de fapt ne stim de mult mai mult timp, pentru ca amintirile mele legate de Molecule F incep chiar acum opt ani, cand Mirela Bucovicean imi povestea viziunea ei despre o platforma online care sa reuneasca designerii romani, iar eu o priveam mirat si in acelasi timp fascinat de determinarea si ambitia care i se citea in privire. Daca o stiti pe Mirela, intelegeti despre ce vorbesc. Daca nu, trebuie sa stiti ca e o femeie foarte puternica ascunsa intr-un trup de circa 1,60 si vreo 40 si ceva de kilograme. Cred ca i-am si spus atunci ca face o chestie de pionierat foarte curajoasa. Pentru ca acum opt ani nu prea stia nimeni mai nimic despre designerii romani, iar cumparaturile online erau cam la 5 procente, poate nici atat, din volumul cumparaturilor de imbracaminte.

Si uite ca azi ne pregatim sa ne aniversam deja 8 ani de Molecule F. O sa o facem luni, intr-un party despre care sigur o sa se auda mult timp de acum inainte, pentru ca asa sunt petrecerile lor: foarte tari. Si super-creative! Asa ca abia astept sa vad ce surprize ne-au pregatit anul asta! Un an in care am ajuns impreuna cu tricoul Molecule-F Tee pana in Bali, dar am fost si la Roma si Paris. Iar ultima mea aventura ne-a dus pana in Esfahan, in capitala vechii Persii.

Molecule F 8

Molecule F 3

Molecule F 9

Molecule F 10

Dragi Molecule, abia astept sa ne revedem luni si sa facem Revolutie! Pana atunci, uite aici cateva din cele mai dragi imagini de la petrecerile din anii trecuti. Am inceput cu Aniversarea de 4 ani, de la Fratelli, continuand cu cea de 5 ani, de la Circul Globus, apoi de la splendida petrecere de 6 ani din gradina de pe Kiseleff si incheind cu cea de anul trecut, de la The Clique.

Molecule F 5

Molecule F 4

Molecule F 11

Molecule F 7

Si nu uitati, 8 este cifra care reflecta infinitul, dar si succesul. Iar voi le-ati castigat pe amandoua. Pentru ca ne-ati aratat ca sunteti infinit de creative si ca o platforma online dedicata designerilor romani poate sa fie un mare succes.

 

LOVE YOU TO INFINITY!

 

LOve,

O.