HellO, WOrld!

 

 

Ovidiu-Muresan-Prestige-1 Ovidiu-Muresan-Prestige-2 Ovidiu-Muresan-Prestige-3 Ovidiu-Muresan-Prestige-4 Ovidiu-Muresan-Prestige-6 Ovidiu-Muresan-Prestige-7 Ovidiu-Muresan-Prestige-8 Ovidiu-Muresan-Prestige-9 Ovidiu-Muresan-Prestige-10

 

Cu totii am visat la momentul asta. Cel in care ne afundam talpile in nisipul fierbinte si tragem cu nesat in piept aerul ala umed si un pic sarat, pe care o sa-l purtam cu noi toata vara. Si de care incercam sa tragem cat mai mult, ca de un elastic, in lunile intunecate si reci, cand ne permitem doar sa visam la clipa in care o sa ajungem din nou aici. Pe plaja.

Pentru mine, momentul ala a venit intr-o zi de mai. Pe o plaja superba din Antalya. Eram lesinat de oboseala, dormisem nu mai mult de 4 ore pe noapte in saptamana precedenta, si totusi, mi-era asa de dor de mare, incat m-am trezit iar cu noaptea in cap, pentru a prinde rasaritul pe plaja. Pana la urma, viata e o suma a tuturor rasariturilor traite de noi, asa ca de ce nu am incerca sa le facem mai frumoase? Si ce spectacol poate fi mai magic decat momentul ala in care soarele se iteste rosu la fata din mare?

Linistea aia nu se compara cu nimic. Si nici sentimentul pe care il ai cand iti bagi picioarele in mare, pentru prima data intr-o vara. Atunci cand iti promiti ca o sa repeti senzatia asta cat mai des. Cam in toate weekendurile verii, ca sa iti incarci bateriile uzate de stres, birou, deadline-uri, aventuri nereusite, claxoane, praf si lipsa continua de timp. Pentru ca toate astea se evapora atunci, pe plaja. Si ne transforma pe noi in varianta noastra mai buna. Cea care se ascunde pe undeva, dupa vrafuri de dosare, excelluri si tone de emailuri de serviciu, vreo 8 luni pe an. Si pe care ne juram sa nu o mai lasam sa dispara. Niciodata.

 

LOve,

O.

PS. Am ajuns pe plaja asta minunata din Antalya cu ajutorul prietenilor mei de la Prestige Tours, care au acum niste super oferte pentru vacante in Turcia, pe care le puteti gasi AICI:

Trebuie sa va recunosc ca nu m-am simtit nicaieri mai rasfatat decat in resorturile turcesti de pe malul Mediteranei. Asa ca daca va doriti o vacanta in care sa va simtiti tratati ca niste oaspeti de onoare, mergeti in Antalya. O sa uitati complet de stres. Si de dieta 🙂

Outfit: COS TShirt and trousers, Cutler and Gross sunglasses, available in selected OPTIblu stores.

Photos  by Emil Costrut