HellO, WOrld!

 

Ninge iar. Ma rog, nu chiar acum, dar am intrat in sezonul ala in care natura ne face surpriza o surpriza intr-o dimineata si ne trezim ca totul este acoperit in alb. Mai putin noi, care ne transformam in niste puncte, virgule sau chiar semne de intrebare incovoiate de viscol, ce inaintam incet pe albul zapezii. E un fel de caligrafie speciala a iernii, pe care o ador, mai putin atunci cand trebuie sa dezgrop masina din zapada pe un ger sinistru. Atunci ma transform intr-un sir de %&*%^UCK&$%WINT3R. Sper sa nu fie cazul prea curand. Pentru ca din tot anul, perioada asta este preferata mea. Ma refer la vacanta de Craciun, cand totul se linisteste dintr-o data si noi devenim mai buni, poate pentru ca stim ca mai sunt cateva ore si vine Mosul.

Ovidiu Muresanu Grafemeride

Ovidiu Muresanu Grafemeride

Ovidiu Muresanu Grafemeride

Ovidiu Muresanu Grafemeride

O sa primesc o multime de felicitari de la prieteni, iar eu, la randul meu, o sa le scriu urarile mele pe dreptunghiul de carton care stiu ca va ajunge peste mari si tari, chiar inainte de Craciun. Imi place sa fac asta. Cuvintele scrise de mana mi se par mai puternice, capabile sa transmita un mesaj mult mai frumos decat cele care circula  virtual si care se transforma intr-un fel de maculatura online. O felicitare scrisa de mana, la fel ca si o carte postala, sunt intotdeauna niste bucurii pentru destinatar. Mie pot sa imi incalzeasca cea mai geroasa zi.

Cred ca dragostea asta de caligrafie m-a facut sa ma bucur asa mult cand am descoperit “Grafemeride”, brandul Ancai Ciuciulin, cea care invesmanteaza piese de imbracaminte in poezii, citate si povesti scrise de mana. De alfel, scrise de mana sunt si tricourile pe care le-am realizat impreuna cu Marina Moldovan, de la Skin Deep, celebrele O. Brad Frumos, O. My God!, O. My Love si O. Viata Mea. Le gasiti pe toate in Molecule F Concept Store din Promenada Mall.

Povestile caligrafiate sunt mai frumoase, nu-i asa? Faceti o bucurie celor dragi trimitandu-le o felicitare de Craciun. Scrisa de mana.

 

LOve,

O.

 

The Project Friday is in LOVE with O. it’s realized with the special support of Molecule F, and it’s a tribute to Romanian designers. 

Photography:  Serban Gheorghiu 
Hair Style: Robert Both Studio  

Outfit: Grafemeride bomber jacket & Marsupius Tshirt, available in Molecule F Concept Store, H&M trousers, Nike shoes.