“Ivana Chubbuck is the premiere acting coach of the twenty-first Century.” Halle Berry

 

HellO, WOrld!

 

Halle Berry ii multumea astfel celei care a ajutat-o sa obtina primul sau premiu Oscar. Pentru ca Ivana Chubbuck este cel mai cunoscut antrenor al actorilor de la Hollywood. A lucrat cu Charlize Teron, cu Brad Pitt, cu James Franco si Sylvester Stallone, cu Beyonce si Eva Mendes, ca sa ii mentionez doar pe cativa. Cu toti a aplicat aceeasi metoda, metoda cunoscuta acum ca Chubbuck, prin care ajuta pe oricine sa isi foloseasca temerile si fricile tocmai pentru a deveni mai buni. Actori sau vorbitori in fata unei audiente mari. Pentru ca Ivana nu lucreaza doar cu vedete de la Hollywood, ci organizeaza in toata lumea cursuri unde metoda ei este predata, iar cursantii pot sa fie sefi de companii dar si alte persoane care ajung la un moment dat nevoite sa-si dezvolte capacitatile de interactiune cu publicul. Iar in toamna aceasta, cursurile Ivanei Chubbuck se vor tine si la Bucuresti.

the book Ivana Chubukk

Ivana revine la Bucuresti dupa 5 ani, si spune cu aceasta ocazie: “M-am indragostit de aceasta tara si de oamenii ei. Tehnica mea te ajuta sa-ti folosesti durerea, fricile sau insecuritatile, ca sa depasesti orice piedica sau sa castigi ceea ce iti doresti. Majoritatea oamenilor folosesc traumele sau fricile complet autodistructiv, insa metoda mea te invata tocmai sa construiesti, sa ajungi la cea mai buna varianta a ta. Asta este un lucru bun si pentru un personaj, dar si pentru viata fiecaruia. Abia astept ca romanii sa beneficieze de aceste idealuri impreuna cu mine, pentru ca vom face acest lucru impreuna!

Organizate de Magnolia Studio, cursurile vor incepe in luna Septembrie, sub indrumarea unuia dintre cei mai vechi elevi ai Ivanei, David Lipper.

copenhagen

Acesta este, asa cum spune chiar Chubbuck, “intruparea tehnicii prezentate in cartea Puterea Actorului“, si are o foarte buna tehnica pedagogica. Iar David are o conexiune speciala cu tara noastra, bunica lui fiind din Radauti: “Romania are un loc special in inima mea. Bunica mea, Coca Lipper, s-a nascut si a crescut la Radauti. Cand a izbucnit razboiul, a emigrat impreuna cu bunicul meu in Canada. M-am nascut la Montreal si acolo am si facut studiile de actorie. In 2012, Ivana m-a rugat sa vin la Bucuresti sa predau cursuri de actorie. A fost prima oara cand am simtit cum e sa fii “acasa” si am avut imediat o conexiune cu oamenii de aici.”

poza david sa fie alb negru si asta

Cursul dureaza trei luni, iar la el vor participa 50 de cursati. La finalul cursurilor, care se vor tine saptamanal, David va selecta pe cei mai buni care vor participa la master class-ul sustinut de Ivana, in luna Decembrie.

ivana chubbuck2

E o oportunitate uriasa de a intalni si a invata de la un om care este un model pentru atatea vedete de prim rang de la Hollywood. Mai ales ca pentru multe dintre ele, intalnirea cu Ivana a fost cea care le-a propulsat in topul celor mai bine cotati actori, sau le-a ajutat sa castige premii si recunoasterea unui public urias.

Gasiti mai multe detalii despre cursurile de la Bucuresti pe site-ul Magnolia Studio.

 

LOve,

O.