HellO, WOrld!

 

Are you ready for a Festival like a holiday? Daaa, mai e foarte putin si incepe cel mai asteptat festival al verii in Bucuresti! Summer Well, editia 2015! E a 4-a la care particip si sunt foarte sigur ca va fi cea mai tare. In plus, va fi si o vreme senzationala, ca sa ne putem bucura din plin de line-up-ul pregatit de organizatori. O sa ma vad sigur cu toti prietenii mei pe domeniul Stirbey din Buftea, si abia astept sa le povestesc de aventurile mele din vacanta de la Venetia (da, inclusiv despre furtul telefonului), dar, mai ales, sa dansam si sa fredonam refrenele cele mai cunoscute ale trupelor care vor evolua pe scena sambata si duminica. Preferatii mei sunt: Kasabian,  Foals, La Roux, The Wombats si cei de la Jungle, pe care abia astept sa-i vad in concert!

Ca sa intram in atmosfera de festival, am ales melodiile care imi plac cel mai mult din tot playlistul meu Summer Well 2015, pe care mi l-am pregatit pe Deezer inca de cand s-au anuntat formatiile ce vor concerta la editia de anul asta. Sper sa va placa! L-am pus in ordinea intrarii pe scena, ca sa va fie mai usor sa il urmariti.

 

SAMBATA

Circa Waves – T-Shirt Weather

Kwabs – Walk

The Maccabees – Something Like Happiness

La Roux – Bulletproof

FOALS – What Went Down

DUMINICA

Sohn – Artifice

Foxes – Let Go for Tonight

Jungle – Platoon

The Wombats – Give Me A Try

Kasabian – stevie

Ne  vedem la Summer Well!

LOve,

O.

Mai multe detalii despre program, ora de intrare a artistilor pe scena si accesul la festival, aflati de pe pagina oficiala de Facebook a Summer Well. Sau, si mai usor, puteti descarca sau updata aplicatia Summer Well din App Store sau Google Play.

Summer Well