De ceva vreme ma tot intreb de ce intr-un oras in care toata lumea pare sa faca sex cu toata lumea, exista un procent atat de mic de oameni fericiti in jurul meu. Cand, de fapt, serotonina si endorfinele ar trebui sa-si faca treaba, iar pe strada sa vedem numai oameni cu zambete pana la urechi. Dupa cum e usor de remarcat, lucrurile nu stau deloc asa, ba din contra, am senzatia ca toata povestea asta cu Bucurestiul, care este un pat urias prin care trecem cu totii, nu e decat un mare fas.

I wear the London Tee from InLOVE with Magic Cities Collection, available on Molecule-F, Topman shorts, Aldo shoes, Patzaikin sunglasses, H&M bracelets

De aceea, am inceput sa privesc mai atent  in jur si sa constatat ca majoritatea prietenilor mei nu prea au parte de placeri in dormitor, pe plaja sau in orice alt loc unde ai putea sa-ti imaginezi o partida de sex. Pe de o parte, sunt prietenii implicati in relatii de durata, care au ajuns la acea blazare si plictiseala ce te face sa nu mai vrei nimic de la partenerul/partenera ta. Doar sa te lase in pace.
De ce nu ies din aceasta zeama calduta? Tocmai pentru ca s-au obisnuit cu ea. Si sincer, daca te decizi sa rupi o astfel de relatie, te asteapta, de cele mai multe ori, extrema cealalta.
Iar aici ma refer la o alta categorie de prieteni/prietene. Cele care au fantezii cu Fat Frumos si cei care si-o doresc pe Ileana Cosanzeana. Si pentru ca nu sunt usor de gasit nici unul, nici cealalta, trec dintr-un pat in altul cu viteza unui supersonic. E adevarat, la un moment dat incepi sa simti asta ca un drog, esti nefericit, dar chiar daca ai vrea sa te opresti, nu mai poti. Pentru ca odata ce te hotarasti ca nah, ti-ai gasit jumatatea la care visezi, vine si reversul. Peste 1 an, 3 ani sau sapte, o sa ajungi sa nu-i mai suporti nici macar vocea. Cu atat mai mult sa te atinga or something. Si atunci, de ce naiba sa te opresti? Pentru a trai minunata iluzie a dragostei? E vorba doar de hormoni, my dear friends. Chimie, adica. Nothing else.
Well, si aici ajungem la ultima categorie de prieteni/e. Cei/cele care doar viseaza. La aleasa/ales. Spera ca se vor materializa cumva din toata aceasta lume viciata ce ne inconjoara, imaculati dar teribili de sexy, si vor trai impreuna fericiti till the end of time. Bullshit! Asta nu se va intampla in niciun caz pe Tinder. Nici pe Facebook, si cu atat mai putin pe Instagram.

Cand ar trebui sa ne oprim? Sau cand ar trebui sa incepem? Cand e prea mult sex si cand prea putin? O multime de intrebari la care toata lumea cauta raspunsuri.

Si atunci am dat peste replica asta a lui Woody Allen:

“Love is the answer, but while you are waiting for the answer, sex raises some pretty good questions.”

Love,
O.

P.S. Fotografiile au fost facute in Soho, Londra. Un cartier care respira SEX prin toti porii. Domnisoara din imagini a tinut neaparat sa faca parte din shootingul nostru. Daca o recunoasteti, va rog sa-i spuneti ca mi-ar placea sa o cunosc mai bine. 😉

Proiectul Friday is in LOVE with O. e realizat in colaborare cu Molecule F  

Photography:  Serban Gheorghiu 
Hair Style: Robert Both Studio