Wow! Am avut parte de o super saptamana!
Am fost la super party-ul aniversar al lui Stephan Pelger, la petrecerea Portobello pe care abia o asteptam, la o noua editie V for Vintage la Sala Dalles, dar si la prima noapte a Agentiilor la care am participat. Mi-a placut mult si noul look al Eclectico Studio, dar si  faptul ca am aflat in sfarsit ce este Etage. 

Ce mi-a placut cel mai mult vedeti in colectia de fotografii de mai jos.

Stephan Pelger – 10 Years Celebration

Dupa 10 ani de munca si creatii vestimentare care au stralucit in rumina reflectoarelor imbracand numeroase vedete, Stephan Pelger si-a aniversat deceniul de activitate in moda printr-o petrecere senzationala, inspirata de party-urile nonconformiste organizate de Andy Warhol in celebrul club The Factory. Numerosii invitati au respectat aproape in totalitate dress-code-ul “all black”, reuniti in spatiul neconventional de la ultimul etaj al magazinului Cocor.

Impreuna cu Stephan, Dhaniel Nora (Purple Flowers) si Ioana Popescu (Fotografie: Alex Rosieanu)

Alaturi de draga mea prietena, Cristina Stanciulescu (Ringier)

Cu Ana Morodan, aparitia surpriza a serii. A venit direct de la aeroport, dupa vacanta ei belgiana.

Portobello Stradale

Cu Ioana Liliana Gheorge (Fashezine.com), Laurian Popa (Prosecco Bar), Catalina Vornica

 Noaptea Agentiilor


Eclectico Studio – Spring Arrivals


Etage 

 De cateva saptamani ma intrebam ce se va deschide in coltul strazii mele, pentru ca aspectul exterior al Etage ma ducea cu gandul la un club cu un design foarte avangardist. Ei bine, supriza! Etage este de fapt un now showroom de decoratiuni si accesorii pentru casa, ce arata spectaculos! Eu m-am indragostit de un calorifer (nu arata deloc a calorifer, eu l-am confundat initial cu o oglinda) dar mai gasiti aici tapete spectaculoase, usi sau parchet, toate expuse intr-un mod surprinzator.

Intrarea in showroom

Impreuna cu Oana Floria (Etage)

Puteti sa vizitati si voi Etage, pe Nerva Traian la numarul 5. Mai multe puteti sa aflati de pe pagina lor de Facebook.

V for Vintage – Portobello Market

A fost a XIII-a editie a targului de design romanesc si de cultura vintage organizat la Sala Dalles, iar de data asta a fost inspirat de atmosfera Portobello Street din Londra. Chiar daca a fost un weekend friguros, a fost plin de vizitatori, care au a de ales intre numeroase exponate vintage si creatii ale designerilor romani.

Alaturi de Laura Calin, organizatoarea evenimentelor V for Vintage (Foto: www.ionutdobre.ro)

Sper ca v-au placut like-urile mele, pentru ca o sa revin, peste o saptamana, cu alte si alte like-uri.

Arrivederci!