A fost o saptamana nebuna, una #lessordinary, cu prezentari de moda, petreceri minunate si un film, Maleficent, care a ajuns direct in topul Box Office, chiar de la lansare.

Avanpremiere

Gala Avanpremiere cu numarul 14 a reunit pentru o seara prezentarea colectiilor a 10 designeri si, ca la fiecare editie, ne-a adus si cateva surprize placute. Recunosc ca din ce am vazut in acea seara cel mai mult mi-au placut tinutele semnate de Alexandru Nimurad. Desigur, el a obtinut niste puncte in plus din partea mea pentru faptul ca pentru prima sa colectie prezentata la Avanpremiere a inclus si o linie de barbati. In plus, colectia 4D se remarca prin taieturi simple, materiale usoare si tipare ce evidentiaza miscarea. Astept cat de repede si catalogul colectiei, pentru ca sunt sigur ca imi voi adauga in garderoba mea cat mai repede niste piese semnate de Alexandru.

O alta colectie ce mi-a placut teribil de mult a fost cea prezentata de Carmen Secareanu, pe care o urmaresc deja de ceva timp si care si care si de data asta a reusit sa ma bucure. SORS, realizata dintr-o combinatie foarte eclectica de materiale, de la lana la neopren, cu linii clare si simple, m-a dus imediat cu gandul la un personaj de film in continua miscare, dintr-un viitor nu foarte indepartat.

The June Issues 

Elle, VIVA!, Reader’s Digest si Men’s Health, editiile de Iunie


Diageo Worldclass Competition

Intrecerea celor mai buni barmani din Romania a avut loc tot saptamana trecuta, la Fratelli Summer Club, unde, pe parcursul unei zile, s-au realizat cele mai minunate, delicioase si exuberante cocktailuri. Iar surpriza editiei a fost castigarea competitiei de Aida Ashor, o barmanita de 25 de ani, din Iasi. Ea va reprezenta Romania la mult asteptata finala mondiala a competitiei Diageo Reserve World Class 2014, ce va avea loc vara asta la Londra.  
 


Despre faptul ca lumea bartingului este dominata de barbati, Aida spune ca tocmai acest fapt confera barurilor elementul de diversitate, iar femeilor din spatele barurilor o pozitie privilegiata, intrucat colegii barbatii au tendinta de a le proteja. De altfel, ea s-a luptat in finala pe Romania cu 14 concurenti, toti barbati, insa Spike Marchant si Aristotelis Papadopoulos, cei doi guru ai bartendingului mondial, au desemnat-o pe Aida Ashor castigatoare.

 

Finlandia #lessordinary Party

Si asa a si fost! Nu m-am distrat de multa vreme atat de bine la un party, insa oarecum ma asteptam, pentru ca echipa Wunderman, agentia care se ocupa de evenimentele Finlandia, reuseste de fiecare data sa creeze contextul perfect pentru niste seri cu adevarat iesite din comun. De data asta, au ales ca petrecerea sa aiba loc in Palatul Camerei de Comert, iar invitatii au fost invitati sa-si creeze singuri retetele de cocktailuri, dintr-o multime de ingrediente mai mult sau mai putin exotice. Desigur, ingredientul principal al serii a fost vodca Finlandia, ce a contribuit din plin la buna dispozitie generala. Nu trebuie uitati nici cei de la The Speakers, care au sustinut un superb recital live, si nici Delia, care a electrizat atmosfera cu melodii din repertoriul ei sau cu coveruri.

Dupa cum se vede, a fost un super party!

Maleficent

Dupa 4 ani de pauza, Angelina Jolie a revenit pe ecran. Si a facut-o in stil mare, reusind sa creeze un personaj fascinant in interpretarea rolului Maleficent din filmul omonim. Daca v-a placut povestea “Frumoasei din padurea adormita” si desenul animat realizat de Walt Disney, o sa fiti in mod sigur fascinati si de filmul cu Angelina Jolie. Mai ales ca povestea are, de data asta, un final surprinzator. Dar nu va spun mai mult, pentru ca va indemn sa mergeti sa vedeti filmul. Indiferent cat de mari sau mici ati fi.


In ce cinematografe ruleaza filmul, puteti afla de pe Cinemagia.Trailerul filmului il puteti urmari AICI.

Sper ca v-au placut Like-urile mele, pentru ca o sa revin, peste o saptamana, cu alte si alte Like-uri.