Nota: Shootingul asta a fost realizat cu cateva zile inainte ca trandafirii sa se transforme din simboluri ale iubirii, in unele ale urii. Si hotiei. De fapt, aia sunt rosii. Si sunt doar 3.

 

HellO, WOrld!

 

Dragostea nu e fair. Niciodata.

Ovidiu Muresanu O. My Love

Ovidiu Muresanu O. My Love

Ovidiu Muresanu O. My Love

Ovidiu Muresanu O. My Love

Ovidiu Muresanu O. My LOve

O cauti ca boul si apoi ce? Uiti de tine. Suferi. Razi. Iti vine sa-ti scoti sufletul si sa il pui pe tava odata cu mic dejunul si fresh-ul de portocale de la Mega. Numai ca iubirea ta sa fie confirmata. Si iar suferi. Si apoi razi si va tineti de mana si uitati de toti prietenii vostri si de Facebook si de tot. Chiar si de Dragnea si Piata Victoriei. Poate sa cada si bomba atomica, voua nu va pasa. Si atunci ce? Ce e cu dragostea asta? Unde e? Cand dispare, de ce dispare? E doar chimie, iar formula a expirat? De ce nu se gaseste la farmacie? O pilula de dragoste, va rog. Nu, nu Viagra. Am zis dragoste, nu sex. Nu, nu sunt acelasi lucru. Cateodata doar. Dar chiar si atunci nu e fair. Pentru ca nu asta cauti. Tu vrei tot. Fluturi in stomac si plaje pustii unde sa nu va gaseasca nimeni. Si atunci cumperi niste trandafiri. Si astepti. Poate vine de data asta. Mai sunt cateva zile pana la Valentines. Si nah, daca nu iti iese acum, mai ai o sansa, de Dragobete. Oricum, ar fi bine sa porti un tricou cu mesaj. Asa, ca ASTA. Sau poti sa-l faci cadou, daca pe 14 Februarie vrei sa-i faci o surpriza, pentru ca aniversati X zile, luni sau ani de iubire. O sa iti zambeasca urias si frumos, in oricare din variante. Dar peste o vreme o sa uiti de tricoul asta, care o sa ajunga, in cel mai bun caz, carpa de sters praful. O. My Love, dar cu cata dragoste o sa dispara praful ala. Cu toata dragostea cu tot.

LOve,

O.

The Project Friday is in LOVE with O. it’s realized with the special support of Molecule F, and it’s a tribute to Romanian designers.

 

Photography:  Alexandru Rosieanu
Hair Style: Robert Both Studio  

Outfit: O. My Love Tee, from The Stories of O. X Skin Deep collection, available online on Molecule F & on Skin Deep, and also in Molecule F Concept Store, in Promenada Mall, Zara jacket, H&M trousers, Geox shoes, Illesteva sunglasses.