Molecule F Tee in Europe

HellO, WOrld!

 

 

Ovidiu Muresanu Vatican

Ovidiu Muresanu Creta

Ovidiu Muresanu Paris 3

Ovidiu Muresanu Vatican

Ovidiu Muresanu Creta

Ovidiu Muresanu Paris

E evident. Tricoului asta ii cam place sa calatoreasca. E prezent in toate bagajele mele, asa ca a ajuns cu mine anul trecut la Paris, la Roma, in Heraklion, dar si la Londra. Ma rog, de la Londra nu am poze cu el, pentru ca in weekendul ala a fost cam frig acolo. Iar in bagaj nu l-am pozat. Dar am pus mai sus poze din celelalte vacante ale mele, la care ma gandesc cu mare nostalgie. Noroc ca plec din nou in vacanta, doar peste cateva zile. Undeva mai departe, de data asta. In Bali. Si ghici cine o sa vina cu mine? Molecule F Tee! Il gasiti in Molecule F Concept Store sau online, AICI.

Chiar, am nevoie de ajutorul vostru. Daca ati fost deja in vacanta in Bali, va rog sa-mi recomandati locurile care v-au placut cel mai mult (fie ca e vorba de locuri de luat masa, de plaje superbe sau de peisaje spectaculoase) si orice alte tips-uri de calatorie imi puteti da. Va multumesc!!

 

LOve,

O.

The Project Friday is in LOVE with O. it’s realized with the special support of Molecule F, and it’s a tribute to Romanian designers.

Leave a reply