HellO, WOrld!

 

Nu stiu daca de vina a fost weekendul asta foarte prelungit sau faptul ca am intrat in ultima luna din 2016, dar feed-ul meu de Facebook s-a umplut de retrospective de toate felurile. Mi se pare un pic cam devreme, tinand cont ca mai avem vreo 25 de zile din anul asta (plin de surprize de altfel), asa ca mi-am spus ca n-ar fi cazul sa ma aliniez si eu la trendul asta. Dar, dar, dar…stii cum e cand ai prea mult timp la dispozitie, nu? Am incercat initial niste teste (tot pe Facebook, evident) sa vad cu ce personaj de carte ma identific, in ce tara ar trebui sa traiesc, sau care este felul meu de mancare preferat (ca si cum nu as stii ca pe locul intai e ciocolata :))). M-am plictisit repede, mai ales ca ma tenta din ce in ce mai mult sa vad si eu ce e cu Best Nine-ul de anul asta. Imi amintisem ca l-am facut si anul trecut, si mi se pare super tare sa descoperi ce mare succes ai avut pe Instagram. Daca ai avut, desigur. Dar si daca nu. Anyway, pana la urma am cedat si am intrat in aplicatie, iar rezultatul e surprinzator.

First of all, Honey O., pisoiul meu, nu e in top! #tragic. Noroc ca nu a vazut rezultatul. Pai eu credeam ca pisicile fac legea pe Instagram, dar vad ca al meu motan nu e suficient de Instagenic. Saracul, oricum a trecut prin multe deja in abia sase luni de viata, cred ca vestea asta o sa-l deprime cumplit.

In al doilea rand, m-am bucurat tare sa vad ca totusi, primele trei fotografii din top sunt cu mine ca personaj principal, nu cu vreun peisaj or something. Lucky me, pentru ca pe 4, 5 si 6 sunt poze cu: Arcul de Triumf, Castelul Jidvei (plus o cafea) si Piata Sfatului, din Brasov.

Iar in al treilea rand, m-am bucurat ca am reusit sa adun aproape 50.000 de like-uri in 2016, pe Instagram. Va multumesc! Sper ca la anul sa ajung la 100.000 si sa ma ajute si Honey O. la asta.

best1

Fotografia mea cu cel mai mare succes a fost facuta de Vlad Eftenie, la Jidvei. Vedeta este Phoenix, un superb si naravas armasar, nu eu. :))

 

best2

Aici m-am lasat fotografiat de Matei L Buta. Tot shootingul este splendid, dar fotografia asta a strans cele mai multe like-uri. Ma intreb de ce? 🙂

 

best3

Aici eram in Cinque Terre, in Riomaggiore, iar fotografia a fost facuta de Serban Gheorghiu. A fost o zi plina de aventuri, dar cu atat mai frumoasa.

 

best4

best5

best6

best7

Aici eram la Casa di Peroni, care vara asta s-a mutat pe plaja, in Mamaia, la Cafe del Mar. Un loc asa de frumos, incat m-am simtit ca pe riviera adriatica a Italiei.

 

 

best8

Una din cele mai dragi fotografii din acest an este aceasta, impreuna cu Catalina Grama, la Petrecerea Viva!

 

best9

Mai jos vedeti intreg clasamentul. Daca vrei si tu sa vezi care au fost fotografiile tale care au strans cele mai multe like-uri pe Instagram in 2016, intra AICI. Nu uita sa folosesti hashtagul #2016bestnine.

Ovidiu Muresanu BestNine 2016

 

LOve,

O.