HellO, WOrld!

 

Am avut parte de o aventura incredibila! Stiti ca sunt un mare admirator al filmelor din seria 007, iar James Bond e un personaj care a inspirat multe din tinutele in care m-am fotografiat sau filmat in cei 8 ani de cand am debutat cu acest blog. Nota sa de mister, eleganta sa combinata cu multimea de scene de actiune, prezenta a numeroase femei superbe, a unor masini extraordinare si mai ales a unor gadgeturi WOW, au facut din  James Bond un model nu doar pentru mine, dar pentru generatii intregi de barbati. Iar acum, intr-un mod absolut uimitor, am intrat in pielea lui pentru 24 de ore.

Iar acum s-a intamplat asta! Pentru ca cei de la Nokia Mobile, al caror telefon XR20 este unul din aliatii lui James Bond in cea mai recenta pelicula in care apare: “No Time To Die”, m-au ales ambasadorul brandului pentru acest telefon in Romania. Asa ca mi-am imaginat, intr-un video de 2 minute pe care il gasiti mai jos, ce ar insemna o misiune a celui mai tare Agent din lume, la Bucuresti. Iar misiunea este chiar aceea de a recupera un telefon Nokia XR20 de undeva din capitala Romaniei.

3F550CD4-20A5-445B-A511-A19DFE1393C2

IMG_2909_Facetune_03-10-2021-14-36-31

Evident, o sa aveti parte de foarte multa actiune in acest film, dar si de aparitia extraordinara a Cristinei Belciu, ce a fost de acord sa joace rolul unei Bond girl misterioase (cred ca i se potriveste de minune!) si care are un rol hotarator in actiune. Dar de asta va veti putea convinge urmarind filmul pana la final.

Insa ce vreau sa subliniez acum este surpriza pe care mi-a facut-o Nokia cu telefonul XR20. Relatia mea cu acest brand este una nostalgica, pentru ca primul meu telefon mobil a fost un Nokia, dar care nu arata, in niciun caz, ca acest superb exemplar pe care il folosesc acum. Evident, am avut inclusiv celebrul Nokia “Banana”, dar si multe alte exemplare din portofoliul acestui brand care m-a cucerit, inca de atunci, prin fiabilitatea telefoanelor. Iar XR20 exact asta vrea sa faca. Sa ne arate ca un telefon cu un ecran atat de impresionant, si care are un procesor foarte inteligent, poate sa fie si foarte fiabil. In plus, este extraordinar de rezistent! O sa vedeti in video o secventa in care telefonul cade pe trotuarul din piatra cubica. Am filmat circa 8 duble pentru secventa respectiva, si totusi, telefonul nu are nicio zgarietura. Chiar daca l-am “scapat” de la mai bine de 1 metru inaltime! Asta pentru ca Nokia XR20 are unul dintre cele mai dure ecrane din sticlă disponibile, Corning® Gorilla® Glass Victus™, rezistent la zgarieturi, la cadere, la diferenta de temperatura si la apa.

IMG_2907_Facetune_03-10-2021-14-35-24

 

IMG_2576_Facetune_03-10-2021-14-32-24

Ovidiu Muresanu Nokia

Ovidiu Muresanu Nokia

Si trebuie sa recunosc ca in misiunea mea mi-a fost de un mare folos Google Assistant, cu care vine echipat Nokia XR20, dar mai ales rapidul sistem de operare, Android TM 11, care este instalat deja. Telefonul, demn de a fi companionul celui mai cunoscut Agent din lume, este echipat cu o camera duala fiabila de 48MP + 13MP cu optica ZEISS, captura audiospatiala OZO cu functie de eliminare a zgomotului produs de vant si solutii de imagini inovatoare, indiferent de conditiile de luminozitate. Totodata, noul mod SpeedWarp cu super-stabilizare permite derularea momentelor-cheie din orice filmare.

Ovidiu Muresanu Nokia

IMG_2577_Facetune_03-10-2021-14-32-11

Este intr-adevar uimitor acest telefon, o surpriza extraordinara pe care mi-a facut-o brandul Nokia Mobile. Pentru un Agent secret este telefonul perfect, pentru ca este nu doar super inteligent, dar este si foarte rezistent, asa cum mentionam mai sus. Si cum, de altfel, va invit sa descoperiti urmarind videoul de mai jos, in care puteti vedea cum s-a sfarsit misiunea lui Agent O. la Bucuresti.

Vizionare placuta!

 

LOve,

O.

Photography/Video/DOP: Iulian Iancu
O.’s Hair Style: Robert Both Studio 

Multumiri speciale Union Plaza Hotel & Amethyst Skybar pentru sprijin.