HellO, WOrld!

 

Inca din momentul in care am decis sa lansez o colectie dedicata 100% femeilor, m-am gandit la prietenele mele. Ele mi-au fost inspiratia si din povestile lor am reusit sa imi dau seama ca apreciaza hainele confortabile si de calitate. Pentru ca aceasta colectie The Stories of O., intitulata O. Women, are piese care sunt purtabile zi de zi. Sunt relaxate, dar facute din bumbac organic premium, asa ca pielea si natura sa nu aiba de suferit. Iar la O. Bluza, O. Rochie si O. Sacosa (itemul care a cucerit deja multe femei), am adaugat in aceasta toamna O. Bluza noua (mai scurta), care poate fi purtata ca un crop top, dar si culori noi la celelalte piese deja cunoscute.

IMG_4543

Facetune_01-11-2022-19-24-30

Vreau sa le multumesc superbelor Larisa Raicu si Isabela Francesca ce au realizat deja cateva fotografii cu piesele lor preferate din colectia O. Women. Larisa poarta Crop Topul O. Bluza si O. Sacosa, iar Francesca, O. Rochie si O. Sacosa. Piesele colectiei sunt facute, asa cum am spus si mai sus, din materiale premium, iar atentia la detalii si broderiile cu O. Rochie, O. Bluza sau O. Sacosa, sigur o sa va placa si o sa atraga si admiratia prietenelor voastre.

IMG_4544

Facetune_01-11-2022-19-25-36

Daca v-am atras atentia, sa stiti ca gasiti deja colectia O. Women pe shopul meu, The Stories of O. Aveti acolo mai multe variante de culori, astfel incat sa combinati piesele preferate astfel incat sa va creati look-uri cat mai cool si confortabile. Asa cum au facut Francesca si Larisa, ce au optat pentru piesele in culoarea Natural. Sunt curios voi pentru ce culori optati? Gri, French Navy sau tot Natural?

Va astept in shop!

Pe Isabela si Larisa va indemn sa le urmariti pe Instagram si TikTok, desigur!

 

LOve,

O.