HellO, WOrld!

 

Bine, poate ar trebui sa spun: “Bonjour, Le Monde!”. Dar de fapt nu are nicio importanta, pentru ca astazi sunt foarte fericit. De ce? Pentru ca din momentul in care am inceput sa scriu pe The Stories of O., mi-am dorit sa va duc cu mine in cele mai frumoase locuri, cu povesti minunate care sa va indemne si pe voi sa calatoriti. Iar la visul asta am lucrat continuu de 3 ani, dorindu-mi ca intr-o zi el sa prinda si o forma fizica. Iar asta, lucrul asta la care am visat de atata timp, se intampla chiar azi. Se numeste Travel with O. si este o noua serie de tricouri pe care le lansez impreuna cu Marina Moldovan, de la Skin Deep. Si da, toate vorbesc despre marile mele povesti de dragoste cu niste locuri care mi s-au lipit de suflet in calatoriile mele.

Iar primul este Parisul, orasul caruia i-am i-am dedicat tricoul O. La La! si cu care am avut un coup de foudre perfect. Pentru ca este nu doar orasul iubirii si al modei, dar are si cele mai frumoase stradute ascunse in Marais, Saint-Germain si Montmartre. Desigur, are si Champs Elysee, are Louvre si Jardin de Tuileries, are macarons de la Laduree si sampanie, are coq au vin adevarat si ratatouille, are branzeturile cele mai minunate si are parculetul din spatele Notre Dame unde tot timpul te simti ca intr-un film. Are Tour Eiffel si Pont Alexandre III, are clatitele si caruselul de la Hotel de Ville, o are pe Mona Lisa si mai are inca magazinul Colette. Si mai are atat de multe povesti de dragoste, incat nici Amelie nu a reusit sa le numere pe toate.

O la la 10r

O la la

O la la 5

O la la 11

O la la 6

O la la 9

O la la 2

Tricoul poarta culorile Frantei in caligrafia inconfundabila a Marinei Moldova, este disponibil in masurile XS, S, M si L, si este fabricat din bumbac organic, dupa un tipar Skin Deep. El va fi putea fi cumparat din Molecule F Concept Store din Promenada Mall, iar online de pe shopul meu, TheStoriesofO.ro si de pe Molecule F   Da, ati vazut bine, am propriul meu magazin online, asa ca abia astept sa ne vedem si acolo!

 

LOve,

O.