HellO, WOrld!

 

O. my God! Era 6 dimineata in desertul cel rosu din Iordania, iar prin bucata transparenta, cat un perete, a iglu-ului nostru martian, se vedea cum o parte din cer capata deja irizatii portocalii. Se apropia rasaritul, iar noi aveam sa plecam cu jeep-ul in intampinarea lui.

O. My God! Denim! 7

O. My God! Denim! 2

Denim! 6

O. My God! Denim! 5

Denim 1

 Denim 3

Ce te socheaza prima data cand ajungi in desert e linistea. Nu neaparat aerul ala uscat care parca te mangaie tot timpul, ci linistea. Atat de puternica, incat orice pala de vant, orice adiere ce trece peste stanci, par ca iti spun ceva. Ne-am intalnit cu beduini, care ne-au pregatit ceaiul cu care ii intampinau pe straini si acum 50 sau 300 de ani, un pic duleag, dar foarte aromat, si inviorator, mai ales la ora aia, cand aerul inca e destul de rece. Am privit marcajele lasate de inaintasii lor pe stanci, stanci sculptate de vant si cu chipuri de beduini, sau de djini, cine stie, am trecut pe langa camile ce-si duceau si ele turistii prin desertul asta de pe alta lume. Si chiar e o alta lume in Wadi Rum. In traducere, numele lui ar insemna Valea Nisipului  Usor ca Aerul. S-ar putea sa fie asa, sau s-ar putea ca aici aerul sa fie mai greu, aproape palpabil, pentru ca poarta de atatea mii de ani istoriile atator popoare ce si-au trecut caravanele pe aici.

Am fost tare fericit ca am reusit sa ajung in acest loc de neinchipuit impreuna cu Bogdan, fotograful meu. Si sa facem cateva fotografii pentru noua mea colectie, O. my God! Denim!, pe care am realizat-o pentru The Stories of O. Am mari emotii, pentru ca este pentru prima data cand sub brandul meu realizez o colectie capsula care include si camasi, nu doar tricouri. E vorba de camasi din denim (sunt sigur ca v-ati dat seama din denumirea colectiei despre ce e vorba), atat pentru barbati, cat si pentru femei. La acestea se adauga si un tricou, din bumbac organic, ce are o culoare ce imita denimul. Mi-am dorit tare mult sa va ofer ceva nou, si sper ca aceasta colectie capsula sa va placa la fel de mult ca si precedentele. Ea este disponibila, online, pe TheStoriesofO.ro, dar si pe Molecule-F.

Oricand vrei să te simti exceptional, la party-ul cu muzica din anii 90, la birou sau in vacanta, camasa O. My God! Denim! e fix ce ai nevoie. Poart-o ca pe o exclamatie de bucurie!

 

LOve

O.

 

Photography:  Bogdan Blenche ,
Hair Style: Robert Both Studio  

Outfit: O. My God! Denim! shirt – Dark Indigo, Topman trousers, Geox shoes, Illesteva sunglasses.