HellO, WOrld!

 

Canicula asta nu ma lasa sa dorm. Ma trezesc de cateva zile pe la 6 dimineata, asa ca l-am rugat pe Superman sa mutam antrenamentele la prima ora. Alex mi-a pregatit pentru astazi un program complex, care mi-a solicitat toate grupele de muschi, la care m-am folosit de o gantera kettlebell, o coarda de antrenament si de un copac. Il impartasesc si cu voi, in cazul in care doriti sa va tonifiati muschii inainte de a merge in vacanta sau in weekend la mare. Desi e un antrenament complex, poate fi facut de oricine, insa va recomand sa faceti exercitiile sub supravegherea unui antrenor profesionist.

Summer Morning Training with Superman

Ovidiu Muresanu Training

Ridicari ale ganterei prin fata deasupra capului. Lucreaza muschii umerilor. Exercitiul poate fi executat concomitent cu genuflexiune. 4 x 25 de repetari.

 

Ovidiu Muresanu Training

Ridicare prin fata a kettlebell-ului. Este un xercitiu care lucreaza muschii umarului, fascicolul anterior. Se executa 4 x 25 de repetari, incet.

 

Ovidiu Muresanu Training

Ovidiu Muresanu Training

Exercitiu cu banda, care poate fi legata foarte usor de un copac. Este destinat antrenarii muschilor spatelui si umarului posterior. 4 x 25 de repetari.

 

Ovidiu Muresanu Training

Ovidiu Muresanu Training

Ovidiu Muresanu Training

Exercitiul acesta e un pic mai complex, asa ca nu il recomand incepatorilor, pentru ca necesita o coordonare foarte buna a tuturor grupelor musculare. Lucreaza in special muschii spatelui. 4 x 15 repetari.

 

Ovidiu Muresanu Training

Exercitiu pentru pectorali. Sunt un fel de flotari, doar ca esti atarnat cu coarda de copac, iar asta te obliga la o coordonare mai atenta a miscarilor. 4 x 25 repetari

 

Ovidiu Muresanu Training

Genuflexiuni cu suspension trainer band. 4 x 25 repetari. Exercitiul se executa cu bratele intinse pentru o izolare mai buna a partii inferioare a corpului

 

Ovidiu Muresanu Training

Fandari, folosindu-ma tot de banda de suspendare si de un copac. Sunt foarte bune pentru cresterea fortei picioarelor. Se pot executa pe toata amplitudinea, pe jumatate, sau combinat.

Vi se pare un antrenament greu? Va spun eu ca nu e chiar asa, insa este perfect pentru tonifierea tuturor grupelor musculare. Desigur, puteti face mai putine repetari, daca nu reusiti seturi de cate 25. Si ce e important e ca va antrenati in aer liber, iar pentru asta nu aveti nevoie decat de o greutate si de o banda de suspendare. Le gasiti pe ambele de cumparat la Decathlon.

 

Aaa, si mai aveti nevoie de un Superman. Pe il il gasiti pe Facebook, AICI.

I’m ready to #FitMyBody.  You?

LOve,

O.

 

Photography: Sebastian Florea
Hair Style: Robert Both Studio