Nu vom fi niciodata destul de recunoscatori pentru pamantul care ne-a dat totul.” (Constantin Brancusi)

 

HellO, WOrld!

 

Brancusi implineste azi 140 de ani. Desi nu mai e printre noi, ne insoteste cu minunile sculptate de el si care sunt expuse in muzee din toata lumea. Cu Masa Tacerii, Coloana Infinitului si Poarta Sarutului de la Targu Jiu. Cu cuvintele lui intelepte, din care invatam ca simplitatea, esenta lucrurilor, este mult mai importanta decat suprafata. Brancusi spunea ca  “lumea poate fi salvata prin arta. Artistul face, in fond, jucarii pentru oamenii mari.” A reusit sa creeze jucarii cu care se joaca acum o lume intreaga, pe care le admira si care au schimbat o arta, pentru ca Brancusi a redus formele sculpturii la esenta. Asa ca hai sa ne jucam si noi, cat mai mult! Si sa nu uitam ca Brancusi este un motiv urias de a fi mandri ca suntem romani.

Ovidiu Muresanu Romania

Ovidiu Muresanu Romania

Ovidiu Muresanu Romania

Ovidiu Muresanu Romania

Ovidiu Muresanu Romania

Ovidiu Muresanu Romania

Ovidiu Muresanu Romania

Daca si tu simti la fel, esti asteptat astazi in Molecule-F Concept Store din Promenada Mall, etajul 1, pentru a descoperi produsele “Proud to be Romanian” – albume si tricouri, si a urmari cateva proiectii create special de ei cu aceasta ocazie. Eu am ales sa port astazi tricoul cu Regina Maria, cea care a fost vesnic indragostita de tara noastra, despre care spunea:  “Te binecuvântez, iubită Românie, ţara bucuriilor şi durerilor mele, frumoasă ţară, care ai trăit în inima mea şi ale cărei cărări le-am cunoscut toate. Frumoasă ţară pe care am văzut-o întregită, a cărei soartă mi-a fost îngăduit să o văd împlinită. Fii tu veşnic îmbelşugată, fii tu mare şi plină de cinste, să stai veşnic falnică printre naţiuni, să fii cinstită, iubită şi pricepută.”

 

LOve,

O.

The Project Friday is in LOVE with O. it’s realized with the special support of Molecule F, and it’s a tribute to Romanian designers

 

Photography: Serban Gheorghiu
Hair Style: Robert Both Studio 

Outfit: Proud to be Romanian TShirt, available in Molecule-F Concept Store, H&M trousers and sunglasses, Andrew Kai jacket, Adidas Superstar sneakers.