HellO, WOrld!

 

I LOve to party! Asta deja stiti. Iar o petrecere pe plaja mi se pare o chestie pe care nu as rata-o niciodata. Asa ca, de 1 Mai, m-am trezit cu noaptea in cap si am plecat, cu o gasca de prieteni, spre Mamaia. Da, nu este chiar in topul preferintelor mele un weekend in celebra statiune cu palmieri artificiali si telegondola, dar am zis sa-i mai acord o sansa. Mai ales ca stiam ca ma astepta petrecerea pe plaja la care fusesem invitat de Aperol Spritz. Si tare bine am facut!

Ovidiu Muresanu Beach Party

Ovidiu Muresanu Beach Party

Ovidiu Muresanu Beach Party

Ovidiu Muresanu Beach Party

Ovidiu Muresanu Beach Party

Ovidiu Muresanu Beach Party

Ovidiu Muresanu Beach Party

Dupa cum vedeti, a fost o zi cu o vreme senzationala, asa ca unul din ingredientele principale ale unei petreceri reusite pe plaja a fost asigurat. Apoi, la Cafe del Mar ne astepta Caravana Aperol, unde am invatat urgent cum se prepara un un Spritz perfect. Si sincer, bautura asta dulce acrisoara obtinuta din prosecco, Aperol si un pic de apa minerala, mi se pare combinatia perfecta pentru orice ora din zi si din noapte, in timpul verii, cand iti doresti ceva racoritor. La asta s-a adaugat si muzica buna, asa ca refrenul interpretat de Sia, 1,2, 3, drink, a fost luat de noi foarte in serios si am inceput o petrecere pe cinste. Si dupa cum ati vazut, ne-am strans o multime de prieteni, toti celebrand inceputul verii alaturi pe plaja, langa simpaticul Bar Mobil din mini van-ul portocaliu, ce va colinda tara in cautarea a 4 Ambasadori Aperol. E drept, priveam cu totii cu jind catre mare, insa nimeni dintre noi nu a avut curajul sa se arunce in valuri.

Insa ne-am promis ca vom reveni. Si eu sper sa devin Ambasador Aperol, pentru a avea parte tot timpul de astfel de petreceri. Sincer, ce as putea sa-mi doresc mai mult, decat sa fiu tot timpul inconjurat de prieteni, pe o plaja, alaturi de o bautura buna?

 

LOve,

O.

The Project Friday is in LOVE with O. it’s realized with the special support of Molecule F, and it’s a tribute to Romanian designers.

Photography: Valentin Denis

Hair Style: Robert Both Studio

Outfit: Lana hoodie, available on Molecule-F, H&M trousers & sunglasses, Nike sneakers.