“Is this the start of something wonderful and new?”

 

HellO, WOrld!

 

A venit vara in oras! A venit acum cu adevarat si toti ne bucuram ca dupa luni bune de izolare putem sa iesim din nou si sa ne plimbam pe strada sau in parcuri, sa redescoperim orasul pe care l-am abandonat cumva cateva luni bune. Iar Bucurestiul are atatea locuri frumoase de descoperit!

Si chiar daca pentru nou toti perioada asta a fost una ce ne-a obligat sa ne schimbam felul in care privim viitorul, trebuie sa recunosc ca a avut si parti bune. Am stat mai mult cu noi, am avut timp pentru noi, ne-am reasezat prioritatile si acum apreciem mai mult cred ceea ce ne inconjoara, lucruri pe care inainte le luam de-a gata. Iar una din cele mai mari bucurii este ca putem iesi sa facem din nou cumparaturi in magazine, de la brandurile preferate. Eu abia asteptam sa pasesc intr-un magazin Tommy Hilfiger (respectand toate masurile de protectie, evident), si sa descopar colectiile de vara ale brandului. Favoritele mele raman in continuare piesele din colectiile Tommy Hilfiger Tailored, dar si cele rezultate din colaborarea cu brandul Mercedes-Benz.

Ovidiu Muresanu Tommy Hilfiger

Ovidiu Muresanu Tommy Hilfiger

Am explorat orasul, neuitand insa sa ma hidratez, pentru ca da, e important pe canicula, si am fost fericit sa descoperit locuri pe care nu le stiam. E o mare incantare sa vezi cum orasul se schimba si in bine, si ca lumea, desi pare sa se fi oprit cumva in loc, se face intre timp mai frumoasa. E drept, pentru asta a trebuit sa merg pana in cartierul Drumul Taberei, unde am fost placut surprins de cat de frumos a fost amenajat Parcul Moghioros. Cum fix acum un an eram la Madrid, unde am vazut cu ochii mei ce inseamna un parc amenajat modern si cu interes pentru cei care se vor bucura de el, am fost foarte uimit sa vad acum un parc din Bucuresti care arata ca afara. Evident, am profitat de ocazie si am am facut si aceste fotografii, in care port outfitul din colectia TommyXMercedesBenz.

Ovidiu Muresanu Tommy Hilfiger

Ovidiu Muresanu Tommy Hilfiger

Ovidiu Muresanu Tommy Hilfiger

Ovidiu Muresanu Tommy Hilfiger

E vara in oras, asa ca imi doresc sa ne bucuram cat mai mult de ea, chiar daca o facem altfel anul acesta. Insa sunt lucruri care ne aduc bucurie si acum, si care cred ca nu se vor schimba niciodata, din fericire, indiferent cate pandemii sau crize vor trece peste noi: experienta descoperirii unor locuri noi si incantarea pe care o avem cand purtam pentru prima data niste haine noi. Mai ales cand sunt unele de calitate, ce folosesc materiale premium, si care sunt perfect adaptate unui barbat in continua miscare, asa cum sunt cele din colectiile Tommy Hilfiger.

_MG_4377-1

Ovidiu Muresanu tommy Hilfiger

Va doresc sa aveti o vara plina de astfel de bucurii!

 

LOve,

O.

 

Photography:  Ionuț Gighileanu
Hair Style: Robert Both Studio  

Outfit: Tommy Hilfiger Tailored shirt and trousers & Tommy Hilfiger X Mercedes-Benz tshirt & shorts from SS2020 collections, Tommy Hilfiger shoes.