HellO. WOrld!

 

A venit primavara si cu totii abia asteptam sa ne bucuram de soare si de explozia de flori si de verde din jurul nostru.  Pentru ca natura ne ofera zilele astea cel mai frumos spectacol.

Sunt sigur ca stiti deja ca una din preocuparile mele permanente este grija fata de mediu. Pentru ca planeta noastra pare sa fie din ce in ce mai amenintata de felul in care traim, incerc sa gasesc intotdeauna solutii care, chiar daca par sa nu conteze in tumultul global al agresarii mediului, pot face diferenta. Si stiu ca alaturandu-ne cat mai multi unor astfel de initiative, putem sa pastram echilibrul fragil in care se afla planeta noastra. De aceea sper, ca intr-o zi, sa nu ne mai intrebam daca peste 100 de ani aerul va mai fi respirabil, daca vor mai exista surse de apa potabile nepoluate sau daca ne vom mai putea bucura de natura in mijlocul unei paduri. Dar pentru asta e nevoie ca fiecare dintre noi sa facem ceva chiar acum, fie ca e vorba doar de a nu mai arunca gunoaie la intamplare, de a recicla cat mai mult din ambalajele de plastic, sau de a renunta la obiceiuri care sunt daunatoare mediului.

Si ma bucur tare cand unele din brandurile pe care le indragesc au initiative la nivel global care sa ajute planeta si sa o faca mai frumoasa. Si mai sanatoasa, as spune eu. Cum face Tommy Hilfiger, care, in campania sa pentru colectia de primavara-vara 2021, a adus alaturi mai multi activisti in diverse domenii sociale, asa cum am scris AICI, sub sloganul Moving Forward Together. Iar o buna parte din colectie, in care se regasesc si piesele purtate de mine in fotografii, este realizata din materiale reciclate, sau din bumbac organic, crescut cu grija si fara impact asupra mediului.

 

 

IMG_9510_Facetune_29-03-2021-21-03-51

Ovidiu Muresanu Tommy Hilfiger

Ovidiu Muresanu Tommy Hilfiger

_MG_4037-1

Tocmai de aceea am ales sa fac fotografiile intr-un loc care poate deveni simbol pentru Bucuresti, Parcul Natural Vacaresti, ce a aparut pe ruinele unei proiect abandonat si care, uite, acum  a devenit casa atator specii salbatice. Un loc de o frumusete aparte, o arie salbatica aflata la cateva minute de centrul orasului, in care putem observa animale si pasari in cadrul lor natural, putem sa exploram si sa admiram acest spectacol pe care ni-l ofera gratuit. Insa pentru asta, trebuie ca si noi sa avem grija ca el sa fie protejat.

IMG_9514_Facetune_29-03-2021-21-02-22

_MG_3982-1 – Copie

Ovidiu Muresanu Tommy Hilfiger

Si exact cum acest parc ne-a aratat ca natura are forte uriase de a se regenera, putem sa ne gandim ca la fel se poate intampla cu toata planeta noastra. Insa pentru asta e nevoie ca noi sa fim responsabili, sa ne implicam si sa fim activi in  protejarea naturii, exact cum spuneam ca face si Tommy Hilfiger prin manifestul lansat odata cu campania de Primavara/Vara 2021. Pentru ca doar impreuna putem merge inainte: Moving Forward Together.

 

LOve,

O.

 

Photography:  Ionuț Gighileanu
Hair Style: Robert Both Studio  

Outfit: Jacket, shirt, hoodie, jeans, Tshirt & sneakers from Tommy Hilfiger SS2021 Collection, backpack & hat by Tommy Jeans SS2021, available in selected stores.