HellO, WOrld!

Inca de cand am debutat in online, in urma cu 10 ani, imi doream ca prezenta mea in aceasta lume virtuala sa aiba un ecou bun si in lumea reala. Bine, poate atunci visam cel mult sa imi spuna fostii colegi de liceu ca m-au vazut pe Facebook in niste shootinguri de moda, sau sa-mi atraga atentia vanzatoarea de la non-stop ca m-a remarcat pe Instagram. Insa, in tot acest timp, visul mi-a fost depasit cu mult, am evoluat pe noi si noi platforme de Social Media, si am invatat enorm! Insa dorinta mea, de atunci, de la inceput, de a continua sa am o influenta buna in lumea reala, nu a disparut. De aceea ma bucur enorm ca pot sa va anunt ca m-am alatura, ca mentor, unui proiect foarte mare, initiat in Romania de TikTok si de Scoala de Valori, intitulat “Future Jobs Cup”.

 

IMG_0375

Da, asa cum vedeti, este vorba despre cea mai mare competitie pentru tineri, care are si niste premii consistente (cel mai mare e in valoare de 15.000 de dolari!), dar vine si cu o multime de informatii si cu sprijin pentru tinerii intre 18 si 35 de ani ce se pregatesc pentru un job nou sau, de ce nu, pentru lansarea propriei afaceri. Si aici intervenim noi, mentorii acestui proiect (sunt onorat sa fiu intr-o companie atat de selecta), pentru ca ii vom ghida pe acesti tineri pentru a avea cele mai bune idei pe care sa le prezinte juriului competitiei. Idei care sa poata fi puse in practica usor, si care sa aduca o schimbare. Pentru ca intreaga lume se schimba, iar joburile vor fi din ce in ce mai digitalizate si mai integrate cu lumea virtuala. Asa ca, te astept sa te inscrii, fie ca ai o gasca de prieteni, fie ca ai o idee care sa ne convinga sa te desemnam lider al unei echipe care te-ar putea ajuta sa o pui in practica. Dar pana atunci, urmeaza sa ne auzim online, in niste prezentari pe care am sa le sustin alaturi de alti mentori din proiect.

IMG_2908_Facetune_03-10-2021-14-35-47

Si daca tot nu te-am convins inca, iti mai spun inca odata ca sunt trei premii mari puse in joc: Premiul intai, in valoare de 15.000 de dolari, premiul al doilea, de 10.000 de dolari si un premiul al treilea, de 7.000 de dolari. Ce spui? Pentru inscriere, dar si pentru alte detalii despre competitie, intra acum pe site-ul Scoala de Valori, uite AICI, in sectiunea dedicata Future Jobs Cup.

Scoala de valori

Si nu uita ca abia astept sa te cunosc si, de ce nu, sa castigam impreuna aceasta competitie! Pentru ca sunt sigur ca te pot ajuta sa o faci! Te astept la Future Jobs Cup!

LOve,

O.