HellO, WOrld!

 

Life is a beach, isn’t it? Scuze exprimarea in engleza, dar astfel suna mai bine ceea ce vreau sa va spun depre Tel Aviv, acest oras insorit si cu vibe exceptional, de care nu ai cum sa nu te indragostesti. Toata lumea e super relaxata, bronzata si arata superb – poate si pentru ca pe aleea de pe faleza sunt plasate strategic de catre primarie niste mini sali de fitness in aer liber, dotate cu aparate pe care localnicii le folosesc intensiv.

Tel Aviv Plaja

Ovidiu Muresanu Tel aviv

In plus, nu uitati ca plaja din Tel Aviv e una dintre putinele de la Mediterana unde valurile (si vanturile) va permit sa faceti surf, asa ca acum aveti tabloul complet al unei dupa-amieze insorite pe Gordon Beach, Banana Beach, Hilton Beach sau oricare din minunatele plaje de aici.

Ovidiu Muresanu Tel Aviv Plaja 1

Tel Aviv Faleza

Tel Aviv Plaja 1

Si nu vreau sa o mai lungesc mult, pentru ca fotografiile vorbesc de la sine – ca si postarea mea de la precedenta mea vizita in Tel Aviv pe care o puteti citi AICI, asa ca azi vreau doar sa va introduc si mai mult in atmosfera de mijloc de vara cu un playlist numai bun de ascultat si de dansat pe plaja.

Tel Aviv Plaja 2

Ovidiu Muresanu Tel Aviv Plaja

Tel Aviv Plaja 3

MiddSummer Playlist

1. Julien Dore – Coco Caline

2. Blood Orange – Charcoal Baby

3. Donna Summer – I Feel Love

4. Seb Martel – Blue Suede Shoes

5. Cigarettes After Sex – Nothing’s Gonna Hurt You Baby

6. Sevdaliza – Human

7. Nothing But Thieves – Impossible

8. Erasure – Blue Savannah

9. Mina – Citta Vuota

10. Harry Styles – As It Was

 

Sper ca playlistul meu sa va faca sa dansati sau sa va duca cu gandul la vacante si le plaje insorite ce apoi sunt scaldate in lumina lunii.

Ovidiu Muresanu Tel Aviv Plaja 4

LOve,

O.

Hair Style: Robert Both Studio  
Outfit: H&M Man SS22 Outfit, Dior sunglasses.