Hello, Summer Kids!

Azi am o mare surpriza pentru voi! Si nu, nu e vorba despre fotografiile de pe strada Xenofon din Bucuresti, care cred ca a devenit cel mai fotografiat loc din capitala (unde sunt zilele cand Traian si lupoaica sa de pe treptele Muzeului de Istorie faceau istorie?), ci despre tricoul pe care il port!

I wear “Istoria Artei – E.H.Gombrich”tee from Book Cover Tee V serie, available soon on Molecule-F, Scotch and Soda trousers, ALDO shoes, Oakley sunglasses

Well, nu va uitati atat de nedumeriti la faptul ca sunt imbracat intr-un tricou cu “Istoria Artei”! Nu aveti de ce, pentru ca sunt licentiat in Estetica si ca atare am o legatura stransa cu cartea scrisa de E.H. Gombrich, fara de care anii mei de studentie ar fi fost mult mai anosti. De aceea, pentru ca mi-a trezit multe amintiri frumoase, am ales sa port, in avanpremiera, acest tricou din volumul V al “Book Cover Tee”. Si pentru ca eram intr-un arty mood, am vrut sa vad si cum arata cel mai mediatizat proiect stradal din Bucuresti, scarile colorate de pe strada Xenofon. Recunosc ca am vazut multe lucrari de street art in vacantele mele, si cred ca isi au rostul in infrumusetarea unor aglomerari urbane ce isi pierd de multe ori poezia in detrimentul functionalului si utilitatii. Poate nu se compara cu lucrari ale unor artisti din Barcelona sau din Londra, dar cu siguranta a transformat zona parcului Carol (in apropierea careia se afla strada Xenofon), intr-una mult mai colorata si mai vesela. Si chiar daca nu cred ca va intra in vreo lucrare de istorie a artei stradale, insa sigur si-a castigat o multime de admiratori ce se fotografiaza pe treptele vospsite cu cladiri simbol ale Bucurestiului. Sper ca asta sa fie doar un prim pas, si sa urmeze multe altele, mult mai frumoase si care sa ne incante si atraga in descoperirea unui Bucuresti pe care sa-l iubim.

Volumul V al seriei de tricouri Book Cover Tee, proiect initiat de draga de Noemi Meilman de la “Placerile lui Noe”,  va fi lansat luni, pe 28 Iulie, csand voi reveni cu detalii legate de autori si copertile pe care au decis sa le poarte.

 Toate tricourile, inclusiv frumosul tricou ales de mine, vor fi disponibile de luni pe Molecule-F.

Love,
O

Proiectul Friday is in LOVE with O. e realizat in colaborare cu Molecule F  
 

Photography:  Serban Gheorghiu 
Hair Style: Robert Both Studio