Good morning, summer kids!

Well, numai vara nu se poate numi seria asta de zile ploioase si atat de friguroase ca am senzatia ca ne-am intors in Noiembrie. #ihatethisshittyweather!!
Si credeti-ma, ca dupa doua saptamani de vacanta la 30 de grade, sa te intorci in tara, iar pilotul sa anunte ca la Bucuresti sunt doar 15 grade (la pranz), nu este cea mai minunata veste pe care o poti auzi. Mi-am verificat imediat capacitatile auditive, sa verific daca e totul in regula. Insa urechile mele nu aveau, evident, nimic.

I wear Patzaikin jacket, shirt & sunglasses (all available on Molecule-F and at EVA Design Romanesc store), 
Scotch&Soda trousers, Aldo shoes.

Dar sa ne intoarcem la Londra, prima destinatie din vacanta mea. Un oras unde, in mod normal, ploua. Cam ca aici in ultimele 3 saptamani. Ca atare, in bagajele mele aveam haine adecvate acestei stari a vremii. Inclusiv minunata jacheta cu gluga de la Patzaikin.
Ei bine, am stat patru zile la Londra, in care a plouat o singura ora. Atat! In rest a fost atat de cald, incat a trebuit sa-mi cumpar urgent o pereche de pantaloni scurti, ca sa supravietuiesc. Iar in singura dimineata in care a plouat, m-am hotarat sa merg la Portobello Market, pentru ca era sambata.

Nu mai ajunsesem in Nothing Hill si pe Portobello, asa ca m-am bucurat ca un copil de toate minunatiile gasite aici. Pentru ca in fiecare sambata, Portobello se transforma intr-un mare targ, unde gasesti orice, de la stampe vechi de secol 18, decoratiuni, anticariate cu carti magice, dar si haine si nimicuri chinezesti. Iar toate astea se intampla intr-unul din cele mai  vesele cartiere londoneze, unde fiecare casa, usa, sau acoperis sunt vopsite in cele mai frumoase culori pastel. Iti poate lua cateva ore sa parcurgi intregul traseu, mai ales ca ai senzatia ca toata Londra, plus cateva zeci de mii de turisti, vin sa se bucure de targul din Nothing Hill. Daca insa o sa iesiti de pe Portobello Road, o sa dati peste strazi linistite, cu mici bistrouri cu terase umbrite, magazine superbe de decoratiuni si o atmosfera de poveste, intr-unul din cartierele cele mai celebre ale Londrei, mai ales dupa aparitia filmului omonim, cu Julia Roberts si Hugh Grant.

Anyway, banuiesc ca ati remarcat ca in poze nu e niciun strop de ploaie. Exact! Pentru ca si la Londra, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.
Chiar daca el se numeste Portobello. Eu il banuiesc pe Harry Potter ca a facut o magie si a trimis toate ploile aici. Mai ales ca l-am vazut intr-un anticariat, impreuna cu Hermione, cautand o carte despre vampiri si Transylvania.

Love,
O.

Proiectul Friday is in LOVE with O. e realizat in colaborare cu Molecule F.


The project Friday is in LOVE with O. it’s realized with the special support of Molecule F, and it’s a tribute to romanian designers.

Photography:  Serban Gheorghiu 
Hair Style: Robert Both Studio