HellO, WOrld!

 

Stiti ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba nimanui? Camasile albe. Si tricourile polo albe, adaug eu. Dar camasile albe sunt cele care pot transforma orice aparitie a ta intr-una eleganta. Iar in ce priveste camasile albe cu croi modern, trebuie sa recunosc ca in dresingul meu cele mai multe vin de la brandul londonez COS. De ce? Pentru ca materialele lor sunt de o calitate foarte buna. Au niste taieturi moderne, astfel incat pot fi purtante in multe combinatii, insa sunt si atemporale. Probabil cei de la COS au simtit ca cei ce le intra in magazine o fac de multe ori pentru a achizitiona de aici camasi albe, asa ca au lansat o colectie din 8 piese, toate una si una, de camasi albe. E intitulata The White Shirt Project si e disponibila in magazinul COS de pe Calea Victoriei, dar si in Baneasa Shopping City.

COS White Shirt Project (3)

CONCEALED-BUTTON COTTON SHIRT 1Pentru barbati au disponibile 2 modele, in timp ce pentru femei au fost mai generosi, si le ofera 6 modele cu taieturi arhitecturale specifice brandului COS. Combinand maiestria croiului si stilul relaxat, fiecare piesa unica exploreaza volumul, silueta, proporțiile si miscarile purtatorului, realizand un echilibru intre traditie si modernism, evidentiind totodata camasa alba ca piesa principala. Creata pentru longevitate, folosind un stil atemporal, colectia croita din bumbac 100%, capteaaza esenta COS si confera o lumina noua asupra istoriei atat de bogate ce sta in spatele camasii albe.

COTTON-SEERSUCKER SHIRT

Karin Gustafsson, directorul creativ al COS explica: “Camasa alba este intrinseca in ADN-ul COS si ramanem fascinati de plenitudinea oportunitatilor de reinventare ale acestei piese de referinta. Schimbari subtile ale proportiilor, siluetei sau ale detaliilor devin trasaturi caracteristice, iar The White Shirt Project cuprinde o selectie atent gandita a unor piese cu caracter inovativ si functional ce celebreaza  atat traditionalul cat si contemporanul.”

 

LOve,

O.