HellO, WOrld!

 

M-am trezit cu melodia ASTA in cap. Poate pentru ca Busu tot spune de cateva zile ca in weekend o sa fie 30 de grade. Asa ca mi s-a facut un dor nebun sa plec undeva pe mare. Cu barca, cu iahtul, cu feribotul, cu placa de surf, cu orice! Numai sa simt cum ma leagana valurile. Momentul ala cand e liniste deplina, soarele iti bate direct in cap, aerul e sarat si umed iar tu simti ca esti totuna cu marea.

Ovidiu Muresanu Camasa Alba

Ovidiu Muresanu Camasa Alba

Ovidiu Muresanu Camasa Alba

Ovidiu Muresanu Camasa Alba

Ovidiu Muresanu Camasa Alba

Ovidiu Muresanu Camasa ALba

Sa port noua Camasa Alba de Vacanta facuta de Noemi impreuna cu fetele de la Pinberry, si sa-mi imaginez doar momentul ala cand voi ajunge intr-un nou port, pe o noua plaja, sau cand o sa ancoram intr-un golf de nimeni stiut, unde sa mancam peste si caracatita si soarele sa se duca incet, incet in mare, colorand totul in rosu-roz-portocaliu.

Si mai ca-mi vine sa-mi iau un bilet de avion pana la Atena (Ryanair are oferta bune), de unde sa iau metroul pana in portul din Pireu. Sa casc gura la toata agitatia aia, la pescari, turisti, navetisti, marinari, calatori care pleaca sau ajung in portul ala ca si cum ar incepe atunci o noua viata. Sa ma asez la coada la bilete si sa-mi iau unul spre Agistri. Nu, n-o sa ma opresc in uriasa Egina, pentru ca pe insulita aia mult mai mica e o plaja fix ca in Caraibe. Si nici nu prea sunt turisti acolo, mai mult localnici. Iar salata aia greceasca, cu rosii din gradina si feta de la mama ei, e paradisul.

 

LOve,

O.

PS Camasa alba de vacanta pe care o port este un omagiu adus peliculei “Dirty Dancing”, care implineste anul aceste 30 de ani de la premiera. In aceasta serie gasiti si camasa “Walking the Streets of Love”, un mesaj de sustinere si un tribut adus comunitatii LGBTQI+ si luptei acesteia pentru drepturi egale.

 

Photography:  Alexandru Rosieanu, personal archive
Hair Style: Robert Both Studio  

Outfit: Camasa Alba de Vacanta shirt, available on Molecule-F, Topman trousers, Christian Dior sunglasses, Nike sneakers