HellO, WOrld!

 

Vreau sa va reamintesc azi de cel mai important eveniment de moda dedicat tinerilor designeri, si anume Gala Universitatii de Arte si Design din  Cluj, despre care am scris mai multe AICI. Sunt foarte fericit ca si vara aceasta acesta am participat in calitate de partener media al Galei, si imi doresc tare mult sa ne revedem si in 2019 la Cluj, pentru a descoperi impreuna colectiile absolventilor Facultatii de Moda. Pentru ca asa cum spuneam si atunci, absolventii de la Cluj reuseasca sa surpinda intotdeauna prin conceptele pe care le creaza si prin outfiturile pe care le vedem pe catwalk in fiecare an.

Ovidiu Muresanu Noemi Meilman UAD

Cu draga de Noemi Meilman, inaintea Galei UAD 2018, la Cluj.

 

Cum m-am simtit la Gala UAD 2018 puteti sa vedeti si in filmul de mai jos, realizat de cei de la Tezyo, unul din partenerii principali ai evenimentului. Va dau doar un indiciu: am fost Real Glam.

Si tot cei de la Tezyo le propun studentilor din anul 3 al UAD Cluj, dar si celor de la Master, un concurs, pe care l-au anuntat chiar in timpul Galei. Acesta e si motivul pentru care am revenit asupra a ceea ce s-a intamplat in iunie la Cluj, pentru ca sper ca tinerii designeri sa se inscrie in numar cat mai mare pe platforma Tezyo, pana pe 30 Octombrie. Ei pot sa castige un premiu in valoare de 1.500 Euro – realizarea unei colectii de pantofi ce va fi prezentata la Gala UAD 2019, in vara anului viitor, cu sustinerea celor de la Tezyo.

TezyoxUAD1

TezyoxUAD2

TezyoxUAD3

Le tin pumnii tuturor studentilor ce se vor inscrie la acest concurs. Nu uitati, mai aveti timp pana pe 3o octombrie! Abia astept sa vad cine va fi castigatorul! Sunt sigur ca va fi unul Real Glam!

 

LOve,

O.