HellO, WOrld!

 

Chiar daca asa cum povesteste Emma cu tare mult umor, aceasta colectie putea foarte bine sa sfarseasca avand titlul de “Cornulețe”, din cauza unei erori de tipar, ea a reusit sa imi atraga atentia inca de la prezentarea ei la Gala MDVTM, din Timisoara. Atunci am si scris despre “Cornutele”, colectia Emmei Nastase, fiind una dintre cele mai bune, dupa parerea mea, dintre cele prezentate pe catwalkul de la Timisoara, de absolventii sectiei de Moda si Design de la Facultatea de Arte din oras. Insa a mai durat ceva pana ne-am reintalnit la Sibiu, la Feeric Fashion Week, cand am reusit sa fac si aceste fotografii intr-unul din outfiturile mele preferate din colectia Emmei.

Ovidiu Muresanu Cornutele 1

Ovidiu Muresanu Cornutele 3

Ovidiu Muresanu Cornutele 4

Ovidiu Muresanu Cornutele 2

A fost un shooting organizat ad-hoc, si ii multumesc lui Silviu pentru fotografiile realizate pe terasa Promenada Mall din Sibiu, intr-o pauza dintre prezentari. Acum, cand ma uit la fotografii, imi pare rau ca nu mi-am pus si “coarnele”, accesoriul pentru cap creat de Emma pentru aceasta colectie. O colectie ce isi doreste sa vorbeasca despre traditii, dar si despre refolosirea si reinterpretarea unor materiale sau a unor piese vechi pentru a le face actuale. Asa cum scriam si in postarea despre Gala MDVTM, mi-a placut mult faptul ca tinerii designeri isi indreapta tot mai mult atentia catre transformarea modei intr-o industrie un pic mai prietenoasa cu natura. Iar colectia Emmei chiar asta isi doreste sa transmita. Mie mi-a placut foarte mult si sper sa mai am ocazia sa port outfituri din aceasta colectie (poate tot cu coarne, pentru ca mi se par spectaculoase).

Iar eu va recomand sa va notati undeva numele Emmei, pentru ca sunt sigur ca veti mai auzi de el. Eu abia sa vad si urmatoarele ei colectii! Pentru ca din colectia “Cornutele” mi-au placut absolut toate piesele!

 

LOve,

O.

Photography: Calin Covaci
Hair Style: Robert Both Studio  

Outfit: Emma Nastase look, Fendi sunnies, Converse shoes.