HellO, WOrld!

 

Mi-am dat seama ca au trecut doar trei saptamani de cand am revenit de la Iasi, de la Art East Fashion Weekend si totusi, parca au trecut trei luni de atunci. Poate pentru ca brusc a venit toamna, poate ca sunt imaginile sumbre ce ne inconjoara in aceste zile, dar am senzatia ca timpul s-a scurs intr-un ritm ametitor de atunci, de cand faceam senzatie cu acest outfit din colectia Annei Slobodeniuc, in Piata Unirii din Iasi. Nu mai zic ca erau peste 30 de grade atunci, iar lumina era ca aceea a soarelui topit dupa un lung drum printr-o campie toropita. Despre drumuri lungi vorbeste si Anna in colectia ei pe care am admirat-o pentru prima data la Arad Fashion Days. De altfel, “Lungonă Dromănsa” chiar asta inseamna, in limba romani, Anna inspirandu-se din cultura rromilor pentru a face aceasta colectie minunata, ce a fost prezentata si la Iasi, la Art East Fashion Weekend. Iar de aceasta data, nu am ratat ocazia de a face niste fotografii intr-un outfit absolut minunat din colectia Annei. Capa/palton e absolut splendida! Si pantalonii! Si camasa!

Ovidiu Muresanu Anna Slobodeniuk

Ovidiu Muresanu Anna Slobodeniuk 1

Ovidiu Muresanu Anna Slobodeniuk 2

Ovidiu Muresanu Anna Slobodeniuk 3

Ovidiu Muresanu Anna Slobodeniuk 4

Ovidiu Muresanu Anna Slobodeniuk 5

Cred ca v-ati lamurit deja ca sunt indragostit de aceasta colectie semnata de tanara designer din Chisinau. Ea a absolvit, la fel ca Ruxandra Nosatii (despre care am scris deja AICI), Universitatea Pedagogica “Ion Creanga” din capitala Republicii Moldova, la Facultatea de Arte si Design si isi doreste sa isi construiasca un nume in moda. Si Anna Slobodeniuc are toate sansele, cel putin dupa ce i-am vazut acesta colectie. Pentru inceput, mi-a zis ca i-ar face o mare placere sa faca intership la unul din designerii romani consacrati deja, si sper ca cineva sa vada acest mesaj si sa o sprijine pe Anna.

Mai jos am postat si cateva din fotografiile din prezentarea de la Iasi, din gradinile Palas, realizate de Dragos Onofrei, ca sa va puteti face si voi  o impresie mai completa despre aceasta colectie inspirata de cultura rroma.

Anna Slobodeniuc Dragos Onofrei 2

Anna Slobodeniuc Dragos Onofrei

Anna Slobodeniuc Dragos Onofrei 1

Anna Slobodeniuc Dragos Onofrei 4

Anna SLobodeniuc Dragos Onofrei 3

Pe mine m-a bucurat enorm sa ii port piesele, chiar si cateva minute, suficiente insa pentru a fermeca trecatorii din acea seara calda de septembrie de la Iasi. E inca una din frumoasele amintiri pe care le strang, incet, incet, din Iasiul aceste fermecator. Sper sa ne revedem curand!

 

LOve,

O.

Photography: Alexandru Saru
Hair Style: Robert Both Studio  

Outfit: Anna Slobodeniuc total look, Dior sunnies, Emporio Armani  boots