HellO, WOrld!

 

Va spuneam AICI, in postarea dedicata colectiilor prezentate de absolventii de la Universitatea de Vest in Gala MDV, ca am fost foarte impresionat de cateva colectii, iar, cu bunavointa designerilor, am si reusit sa fac cateva fotografii la Timisoara cu look-urile de catwalk preferate. Bine, aici m-a sprijinit si Alina Aliman, de la Dreaming Of, care deja vorbise cu fotograful Bogdan Marchevca. si, cu ajutorul amandurora, am reusit sa fac si fotografiile pe care le vedeti mai jos.

Outfitul pe care il port il remarcasem inca de pe podium, facand parte din colectia cu povestea cea mai emotionanta dintre cele vazute la Timisoara. E vorba de colectia semnata de Mario-Alexandru Birdean, intitulata “The Memory Of Something I Have Seen”. Compusa in totalitate din piese negre, foarte bine construite si cu o atentie foarte mare la detalii, colectia a pornit de la un costum negru al tatalui sau, pe care tanarul designer absolvent la Timisoara a reusit sa il transforme complet, in ceea ce vedeti ca port in imaginile de mai jos.

Ovidiu Muresanu Mario Birdean

Facetune_18-07-2023-15-10-18

Ovidiu Muresanu Mario Birdean

Ovidiu Muresanu Mario Birdean

Ovidiu Muresanu Mario Birdean

E desigur multa emotie in aceasta colectie in care taieturile si suprapunerile de piese reusesc sa creeze o poveste superba. Liniile, combinatia de materiale, modul foarte elegant in care au fost puse impreuna, au reusit sa imi atraga imediat atentia. Sunt atat de frumoase aceste itemuri, incat pot fi purtate in aceeasi masura atat de barbati, cat si de femei. Iar eu abia astept sa le revad la cat mai multe evenimente de moda! Din fericire, am aflat deja ca Mario, alaturi de colectia sa, dar si de alti colegi de la Timisoara, va fi prezent la Feeric Fashion Week, la Sibiu, unde, ghici ce?, voi fi si eu! Abia astept!

Sper sa descopar acolo si alti tineri designeri, nu doar din Romania, dar si din alte tari care vor fi prezente la acest festival de moda. Oricum, sa stiti ca mai urmeaza cateva postari dedicate tinerilor absolventi de Moda si Design Vestimentar. Pentru ca imi era dor de aceasta efervescenta a lor, pe care imi doresc sa o aduc in fata voastra.

Dar pana atunci,  ne vedem la Sibiu!

 

LOve,

O.

Photography: Bogdan Marchevca
Hair Style: Robert Both Studio  

Outfit: Mario Birdean total look, Dior sunnies, Emporio Armani shoes.