HellO, WOrld!

Hold your breath! Sunt super happy si vreau sa impart stirea asta cu voi, astazi apare noua colectie David Beckham in magazinele H&M. Si da, arata superb! I’m already in love! Colaborarea brandului suedez cu britanicul David Beckham dureaza deja de cateva sezoane, iar eu sunt super entuziasmat ca ceea ce realizeaza impreuna arata atat de bine!

Noua lor campanie pentru colectia de primavara este denumita sugestiv: Toata lumea se imbraca la fel de elegant ca si David Beckham, cu articolele vestimentare din noua campanie Modern Essentials.

Acesta a filmat spotul de lansare a colectiei de primavara pe strazile Lisabonei, unde protagonistul observa ca toata lumea doreste sa-i adopte stilul vestimentar. Pentru a doua oara, David lucreaza  cu regizorul Fredrik Bond, pornind de la tema ultimului spot, in care comicul Kevin Hart se imbraca la fel ca acesta. De data aceasta, David iese din hotel si observa ca toti cei cu care se intalneste pe strazile aglomerate din Lisabona sunt imbracati identic cu el. Nice, nu?

Intrebat despre cum se simte la filmari, Beckham a raspuns: „Ma simt intotdeauna extraordinar la filmarile pentru campaniile H&M. Ei imi inteleg cu adevarat stilul si simtul umorului. A fost grozav sa port aceste piese elegante din gama Modern Essentials si sa ma si distrez in acelasi timp”. Pentru ca stiu ca sunteti curiosi, gasiti mai jos preferatele mele din noua colectie.

David_Beckham_2

David_Beckham_1

O parte din acestea le gasiti deja de azi in magazinele H&M, iar incepand cu 10 martie, intreaga colectie va fi disponibila. Ea contine piesele esentiale pentru garderoba unui barbat in sezonul respectiv, alese cu grija de David Beckham. De aceea, ea se si numeste Modern Essentials by David Beckham.

Stati pe aproape si o sa va dau in curand si alte vesti bune. Dar, pana atunci, enjoy shopping!

 

LOve,

O.