HellO, WOrld!

 

Da, da, da! Cred ca asta e unul din cele mai speciale shootinguri pe care le-am facut ever. Nu doar ca e facut in orasul cel mai drag mie din Romania – si da, e vorba de Cluj, dar port pe mine tricoul O. caut  cu lumanarea!, care are si el o poveste deosebita.

Pentru ca toata colectia mea de tricouri intitulata O. Iubesc a avut un mare succes, m-am gandit sa o continui cu o serie noua de tricouri, si acestea pornind tot de la expresii ce incep cu litera O. Cum sunt un social media freak, am lansat o provocare pe Instastories, si i-am rugat pe toti cei care ma urmaresc sa-mi trimita idei pentru noile tricouri. Ohh, si am primit o multime, iar pentru asta vreau sa va multumesc! Insa doar unul, cel din fotografiile de mai jos, a ajuns in productie. Pentru ca nu ma gandisem deloc la O. caut cu lumanarea! Si mi s-a parut asa de haios, incat Mihaella, cea care l-a propus, l-a si primit deja, iar tricoul e produs si se gaseste la mine pe shop, adica pe TheStoriesofO.ro .

Ovidiu Muresanu O. caut cu lumanarea

IMG_4974

IMG_5080-2

IMG_4931

Ovidiu Muresanu O. caut cu lumanarea

Ovidiu Muresanu O. caut cu lumanarea

Ovidiu Muresanu O. Caut cu lumanarea

Sper sa va placa si voua la fel de mult, pentru ca sunt sigur ca si voi o cautati cu lumanarea. Nu stiu exact ce, dar stiu ca daca sunteti perseverenti, chiar o sa gasiti ce cautati. Adica e fix cum zice Murphy: “Intotdeauna gasesti ce cauti in ultimul loc in care il cauti care de fapt este cel mai evident si cel mai la vedere.”

 

Daca cumva v-ati hotarat sa cautati tricoul meu, il gasiti AICI .

 

LOve,

O.

 

Photography:  Dorin Ciobanu
Hair Style: Robert Both Studio
Outfit: O. caut cu lumânarea! Tshirt, available on Molecule F website and in Dorobanti 248 Showroom, Diesel jeans, H&M Pride socks, Nike Huarache sneakers, Illesteva sunglasses from OPTIblu, beltbag from Tezyo.