HellO; WOrld!

 

Baieti, pregatiti-va salopetele. Daca nu le aveti, dati o fuga pana la Dedeman, Mr Bricolage sau Hornbach si luati-va una, pentru ca in sezonul urmator va trebui neaparat sa aveti una in garderoba. Hainele de inspiratie “utilitary” sunt din ce in ce mai prezente in colectiile pentru barbati ale designerilor celebri, iar Vogue spune ca salopetele vor fi, alaturi de pantalonii foarte scurti, parka si pelerinele de ploaie, piesele cele mai trendy ale sezonului Primavara/Vara 2018.

Lanvin SS18

Lanvin SS18

Etudes SS18

Etudes SS18

Haider Ackermann SS18

Haider Ackermann SS18

Alexander McQueen SS18

Alexander McQueen SS18

Eu am ales o salopeta semnata de Alexandru Simedru, pentru a participa la ELLE Style Awards in urma cu doua saptamani, si am fost tare happy ca pe Verdict.ro, Ovidiu Buta a desemnat outfitul meu in topul celor mai bune tinute barbatesti de la acest eveniment. Si evident, m-am bucurat foarte tare cand Alexandru a castigat premiul pentru cel mai bun tanar designer oferit de ELLE!

Ovidiu Muresanu ALexandru Simedru Elle Style Awards

Ovidiu Muresanu Alexandru Simedru

Ovidiu Muresanu ELLE Style Awards

Daca va doriti o salopeta atat de cool ca a mea, puteti sa il gasiti pe Alexandru Simedru pe site-ul lui, AlexandruSimedru.com. Oricum ar fi, sa stiti ca in sezonul ce se apropie nu veti putea sa supravietuiti fara aceasta piesa de imbracaminte, asa ca eu zic sa va suflecati manecile si sa va pregatiti de shopping. Fie ca alegeti una de inspiratie aviator, una de gradinar,  sau una de muncitor in constructii, salopeta va trebui sa ajunga urgent la voi in dulap.

LOve,

O.

 

Fotografii: ELLE Romania, Vogue, Arhiva personala.