HellO, WOrld!

 

Ovidiu Muresanu White

Ovidiu Muresanu White

Ovidiu Muresanu White

Ovidiu Muresanu White

Ovidiu Muresanu White

Ovidiu Muresanu White

Ovidiu Muresanu White

Ovidiu Muresanu White

Ovidiu Muresanu White

“Viata e nedreapta! Viata e nedreapta! Viata e nedrea….” Asta imi repetam in timp ce mergeam cu 30 la ora prin pasajul de la Unirea. Cred ca niciodata nu am condus mai incet prin pasajul ala care parca nu se mai termina. “A murit Darius…Darius Dadoo.”, mi-a spus Ana la telefon, moment in care mi s-a oprit respiratia. “In accident de masina, la Baneasa.” E absurd, e atat de absurd incat nu pot intelege… De ce? Nu il stiam atat de bine pe Darius, nu eram in cercul lui de prieteni apropiati, dar, Dumnezeule, avea doar 26 de ani! Si facea parte si el din familia asta de vreo suta de oameni care ne intalnim tot timpul la evenimente, mergem in aceleasi locuri, ne zambim cand ne intalnim. Dar nu ne prea spunem lucruri. Nimic esential, oricum. Nu ne spunem ca ne iubim, ca ne admiram, ca muncim ca niste nebuni sa construim niste vise la care altii doar viseaza. Ca avem nopti nedormite, ca viata noastra nu e asa cum se vede pe Facebook, ca avem momente in care suntem teribil de singuri, ca ne vine cateodata sa fugim intr-un varf de munte sau pe o plaja uitata de lume si sa respiram. Sa simtim viata cu adevarat. Pentru ca da, atunci cand ne intalnim si ne zambim la evenimente, cand schimbam cateva cuvinte de complezenta, nu ne imaginam ca omul ala cu care am dat mana poate sa dispara a doua zi. Pentru ca in lumea asta, nimeni nu poate sa moara. Nici macar noi. Pentru ca Facebook e forever.

Darius Dadoo

 

LOve,

O.

 

P.S. Postarea asta trebuia sa fie, de fapt, despre vara si nenumaratele ei festivaluri si concerte. Insa s-a transformat cumva, fara voia mea si a lui Sebi, fotograful meu, intr-o postare dubla.  Pentru ca viata nu este doar despre soare si zambete, ci si despre umbre si tristete cumplita. Versiunea intunecata a postarii o gasiti AICI.

“Freedom fighters live forever”, scria undeva pe un zid, cu care m-am fotografiat inainte sa aflu vestea cumplita de la Ana. Asa e. Si luptatorii pentru frumusete traiesc vesnic. Sunt sigur de asta. Iar Darius este cel care ne-a adus atat de multa frumusete in viata. Ii multumesc!

 

The Project Friday is in LOVE with O. it’s realized with the special support of Molecule F, and it’s a tribute to Romanian designers.

 

Photography: Sebastian Florea
Hair Style: Robert Both Studio
Outfit: Corina Vladescu trousers, available on Molecule-F, Zara top & backpack, Birkenstock shoes, Illesteva Leonard sunglasses, Folli Folie & The Stories of O bracelets.