HellO, WOrld!

 

Yeeey! Azi incepe festivalul cel mai drag mie, Summer Well! In afara de prima sa editie, cea din 2011, am fost prezent in fiecare an pe domeniul Stirbei din Buftea la concertele unora din cele mai cool formatii din lume. Dar nu numai evolutiile live ale bandurilor prezente la Summer Well m-au cucerit, ci si atmosfera senzationala ce se creeaza in parcul din jurul palatului in cele doua zile de festival. Iar anul acesta, organizatorii ne-au pregatit mai  multe surprize ca niciodata!

Ovidiu Muresanu Summer Well

 

Vineri

Pentru prima data, vom avea parte de un Night Picnic care va avea loc chiar in aceasta seara, in timpul caruia, pe domeniul Stirbei din Buftea, vom putea audia melodiile formatiilor prezente in festival intr-o formula simfonica, interpretate de Bucharest Symphony Orchestra. Tot diseara vom putea urmari parada papusilor luminoase prezentate de Lantern Company si ne vom putea fotografia alaturi de instalatiile semnate de Morag Myerscough si Luke Morgan, membri ai Supergroup London. Portile festivalului se vor deschide la ora 18.00, iar incapand cu ora 21.00 va incepe show-ul. Accesul este liber pentru toti cei care au achizitionate pass-uri de festival. Eu abia astept sa ma minunez de spectacol!

summer well 3

Sambata

Incep showurile live! Iar mai jos gasiti melodiile mele favorite din repertoriul formatiilor prezente anul acesta la Summer Well. Preferatii mei din line-up-ul de anul acesta sunt Interpol, Glass Animals, Metronomy, Nothing But Thieves si Editors. Si desigur, abia astept sa ii vad live pe The Bloody Beetroots, ce vor incheia festivalul in seara de Duminica!

Oh Wonder

Honne

The Kills

Metronomy

Interpol

 

Duminica

Roosevelt

Nothing But Thieves

Birdy

 Glass Animals

Editors

 

The Bloody Beetroots

Insa multe, multe alte surprize ne asteapta in acest weekend la Summer Well! Sambata vom avea parte de un After Party, ce va incepe dupa ora 12 noaptea in cortul de langa lac, unde vor mixa niste DJs super cool: Village, Tube&Berger si Arme. Nu vor lipsi nici in acest an experientele de stand-up paddle impreuna cu cei de la H2O sau zborul cu balonul cu aer cald oferit de cei de la Orange.

Summer Well 2

O sa puteti sa va incepeti ziua de festival cu sedinte de Yoga in cornerul Summer Wellness sau o sa puteti afla mai multe despre istoria domeniului Stirbei in tururile organizate impreuna cu entuziastii baieti de la ARCEN. Nu o sa lipseasca nici experientele VR, nici cabinele pentru GIF-uri cool ale celor de la Orange, iar daca vreti sa va relaxati, puteti sa va retrageti la The Sunset Stage, unde se va auzi muzica de la nicecream.fm. Ca sa fiti la curent cu tot ce se intampla weekendul asta in Buftea, cel mai bine ar fi sa va descarcati aplicatia Summer Well pe mobil, pentru a putea urmari programul si toate detaliile legate de accesul la locatie. La cat de multe surprize ne-au gregatit organizatorii, sunt sigur ca o sa ramanem cu niste amintiri memorabile, asa ca abia astept sa ne vedem in weekend la Summer Well!

 

LOve,

O.