HellO, WOrld!

 

Nu stiu daca va consoleaza cu ceva, dar sa stiti ca si in Bali ploua. Mai ales in perioada asta. Doar ca ploile din Bali sunt la fel ca penele de curent de la noi, habar n-ai cand vin si nici daca dureaza 2 secunde sau 3 ore. Deosebirea e ca acolo, cand ploua, dar si cand nu, vezi plajele astea. Adica e cam frumos.

Ovidiu Muresanu Bali 3

Ovidiu Muresanu Bali 12

Ovidiu Muresanu Bali 13

Ovidiu Muresanu Bali 5

Ovidiu Muresanu Bali 9

Ovidiu Muresanu Bali 8

Ovidiu Muresanu Bali 2

Ovidiu Muresanu Bali 11

Ovidiu Muresanu Bali 10

Ovidiu Muresanu Bali 4

Ovidiu Muresanu Bali

Ovidiu Muresanu Bali 7

Ovidiu Muresanu Bali 15

Ovidiu Muresanu Bali 6

Ovidiu Muresanu Bali 16

Cu o nuca de cocos in mana, sau cu un pahar cu mojito, viata pare oricum mult mai frumoasa decat aici. Eu abia ce am revenit de acolo, si sincer, m-as intoarce sa stau vreo 3 luni in Bali. Pentru ca e salbatic de frumos. Sau invers, dar oricum ti se lipeste de inima. Nu stiu daca toata lumea care vine acolo se indragosteste, dar sigur lasa o bucata de suflet in Bali. Are toate plajele astea frumoase, pline de nuci de cocos esuate si de corali, multe dintre ele pustii, desi pe insula vin anual milioane de turisti. Eu am mers acolo sa fac surf, pentru ca e una din cele mai bune locatii din lume pentru a practica acest sport, insa despre valuri, neoprene si placi de surf o sa va povestesc alta data. Acum o sa va scriu doar denumirile catorva dintre plajele ce m-au cucerit in Bali: Serangan Beach, Nusa Dua, Padang Padang, The Edge, Pandawa Beach si Dreamland Beach. Si va las sa visati.

 

LOve,

O.

 

PS Pozele sunt facute pe plaja Nusa Dua, la reflux.

 

 

Photography:  Alexandru Rosieanu
Hair Style: Robert Both Studio  

Outfit: Molecule F Tee, available on Molecule-F and in Molecule F Concept Store in Promenada Mall, H&M trousers, Italia Independent sunglasses from OPTIblu