HellO, WOrld!

Astazi incep seria Best Friends Forever, a prietenilor carora le-am dedicat tricoul O. Viata Mea. Pentru ca da, viata mea nu ar fi fost deloc asa, daca ei nu ar fi fost in ea. Si acum, le multumesc. O sa incep cu Ana. Ana Morodan.

Ana Morodan O Viata Mea

Pentru mine, Ana e o supereroina. Si nu pentru ca se trezeste la 5 dimineata ca sa ajunga pana in nu stiu ce poiana, din nu stiu ce padure, unde cara o saltea, niste scaune, lumanari, sfesnice, o carpeta, o multime de fructe si/sau flori, pentru a face niste fotografii senzationale, imbracata intr-o rochie extravaganta, asa cum ne-a obisnuit. Si nici pentru ca alergat pe Calea Victoriei, imbracata doar in desuuri, ca sa ajunga la acest shooting, desi avea inca 4 programate in sambata aia. Nu, nici de asta. Ci pentru ca Ana are un suflet urias. Mult mai mare chiar si decat … stiti voi ce are Ana.

Ana Morodan Ovidiu Muresanu O Viata Mea

Mi-este atat de draga pentru ca sufletul asta mare al ei ar vrea sa salveze tot: pisicile, cateii, padurile cu toate animalele in ele, copii, batranii, saracii de toate felurile, gayii, casele vechi, toate fiintele si lucrurile pe langa care noi trecem de atat de atat de multe ori cu indiferenta. Dar, din fericire, Ana nu face asta. Si ma bucur ca e prietena mea. Pentru ca, intr-un fel, m-a salvat si pe mine. Nu numai pe Fitz.

Stiu ca fara ea, eu nu as fi ajuns aici. The Stories of O. n-ar fi existat, iar eu nu as fi crezut niciodata ca o sa beau cantitati uriase de prosecco si gin tonic cu o supereroina. Pe care o cheama simplu, Ana.

Tricoul O. Viata Mea este disponibil in Molecule F Concept Store din Promenada Mall, iar online, pe   TheStoriesofO.ro

Ana Morodan Ovidiu Muresanu

LOve,

O.

 

Photography: Serban Gheorghiu