HellO, WOrld!

Daca, la un moment dat, am fi anuntati ca se apropie Armageddonul, ca ne paste o invazie extraterestra iminenta si ca trebuie sa gasim o cale sa ne salvam, eu mi-as dori ca Anca sa fie in fruntea ostilor care sa se lupte cu cei rai. Nu Bruce Willis, nu Iron Man, Anca. Bine, asta doar in cazul in care extraterestrii vor veni hotarati sa decimeze orice urma de viata de pe Pamant. Pentru ca altfel, daca au ganduri pasnice, iar ei au ghinionul sa aterizeze pentru prima data la Bucuresti sau de ce nu, la Sibiu (orasul natal al Ancai, de altfel), eu cred ca ea va fi prima care va sari sa ii salveze din fata gloantelor cu care, nu-i asa, ca orice roman ospitalier, o sa-i asteptam. Nu de alta, dar daca pentru un biet pui de urs ISU nu a avut norme de interventie, ce credeti ca o sa le facem extraterestrilor? O sa-i primim cu paine si sare?

Anyway, Anca este prietena mea cu vocatie de salvator. Care adora animalele la fel de mult ca mine. Si le-ar salva pe toate, impreuna cu toate fiintele oprimate de pe planeta asta si nu numai. E o combinatie adorabila de Maica Tereza cu Dalai Lama si asta o face, nu stiu cum , foarte puternica. Cu Anca mi-am petrecut o vacanta perfecta la Venetia anul trecut – si ma bazez intotdeauna pe ea pentru ca gaseste cele mai frumoase hoteluri, care nu arata deloc a hoteluri.

Anca are un caine, pe Leon, si un pisoi, pe Newman. Si mai are si un caine maidanez, pe care l-a adoptat, pe Tiganu’. Planul meu initial era ca in fotografiile astea sa aparem impreuna cu Newman si Honey O., pisoiul meu. Dar cum nu prea sunt sanse sa pui alaturi doi motani temperamentali (mai ales cand unul din ei e Newman), am ales varianta safe, cea cu pisoi si caine (stiu, suna bizar, dar asta e). Asa ca, ladies and gents, faceti cunostinta cu Anca si Leon! Si nu uitati, daca la un moment dat va trebui sa alegem pe cineva care sa ne salveze si o sa avem nevoie de o noua Ioana d’Arc, contati pe Anca!

Anca Titorov O. Viata Mea

Anca Titorov Ovidiu Muresanu O. Viata Mea

Tricoul O. Viata Mea este disponibil pe Molecule F si pe siteul Skin Deep.

LOve,

O.

 

Photography: Serban Gheorghiu