HellO, WOrld!

 

E prima postare din 2018, dar e dedicata anului ce tocmai s-a incheiat. E ca un mic jurnal in imagini a ceea ce a fost 2017 pentru mine. Un an deloc usor, dar care m-a facut sa imi dau seama ca libertatea e mult mai importanta decat mi-as fi imaginat. Si ca viata este intr-adevar plina de surprize, unele care te izbesc in cap ca un ghiveci cu flori cazut de la etajul 7, si altele care te iau si te poarta pe sus, de nu ai mai vrea sa aterizezi niciodata, pentru ca ti-e bine. Insa oricum ar fi, recunosc ca eu nu ma prea omor dupa surprize. Sau dupa zapada. De asta am si ales-o ca fotografie de cover pe cea de mai sus, si nu pe asta, unde topaiam ca Bambi prin zapada, pe care am facut-o in padurea Baneasa acum aproape un an.

Poza Ovidiu Muresanu 8

Am tinut sa apara aici si doua din locurile mele preferate din Bucuresti, pe care le-am descoperit anul trecut, cafeneaua Artichoke (in fotografia de mai jos, facuta de Alex Ion), si Linea (terasa, dar si restaurantul), unde am petrecut de nenumarate ori impreuna cu prietenii mei buni – aici in fotografia facuta de Alexandru Rosieanu, pentru Casa di Peroni.

Poza Ovidiu Muresanu 15

Evident, nu putea lipsi din jurnal o fotografie din Piata Victoriei, unde mi-am petrecut ore si seri intregi in frig, impreuna cu zeci de mii de oameni, care isi doresc o schimbare in bine a clasei politice. Remember “Cine nu sare, nu vrea schimbare?”.

Poza Ovidiu Muresanu 18

Pipera, covrigii calzi cu seminte si inghesuiala de la ora 6 seara din metrou – au facut si ele parte din agenda anului trecut.

Poza Ovidiu Muresanu 13

Am descoperit locuri noi in Bucuresti (ii multumesc lui Cristian Radu pentru asta), pe care inca nu le vazusem, sau am revenit in cele pe care le-am iubit intotdeauna. Asa cum sunt stradutele de pe dealul Mitropoliei, cele din zona Mosilor Vechi, bulevardul Kiseleff, Calea Victoriei, cartierul Giulesti, parcul Carol si stradutele din apropiere. M-am rasfatat pe timpul verii in oaza mea preferata din Bucuresti, la Pescariu Sports&SPA, si am trait intens zilele celui mai frumos festival din Bucuresti, Summer Well. A fost si anul in care am petrecut intr-unul din cele mai frumoase palate din Bucuresti, Palais Ghica Victoria, unde am facut si unele din cele mai frumoase poze de anul trecut, dar si cel in care am descoperit cladiri cu o istorie minunata, ce sunt lasate acum in paragina si sunt in pericol de prabusire, asa cum este fostul Hotel Englez de pe Calea Victoriei.

POza Ovidiu Muresanu 2

Poza Ovidiu Muresanu 6

Poza Ovidiu Muresanu 17

Poza Ovidiu Muresanu 16

Poza Ovidiu Muresanu 10

Poza Ovidiu Muresanu 11

Poza Ovidiu Muresanu 9

Poza Ovidiu Muresanu 12

Poza Ovidiu Muresanu 19

Poza Ovidiu Muresanu 4

A fost un an exact asa cum este ultima fotografie postata aici, pe care mi-a facut-o Rosieanu pe Calea Victoriei. In care eu am continuat sa zambesc, chiar si cand imaginea a fost “stricata” de personaje care au trecut involuntar (sau voluntar) prin cadru.

LOve,

O.